gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Ardell Wispies

Vælg Ardell Wispies for smukke fyldige vipper. Disse falske vipper fra Ardell giver dig magisk store vipper, der er smukt fyldige og bredt spredte. Du får altså et smukt fyldigt vippe-look med Ardell Wispies. Det særlige ved disse falske vipper er, at båndet er næsten usynligt takket være det patenterede invisiband, og desuden sikrer de krydsede fibre, at vipperne ikke hænger, fordi de er stærkere end andre falske vipper!


Ardell Demi Wispies

Disse Ardell Demi Wispies er velegnede til at give dine vipper mere fylde, men de gør dem ikke meget længere. Du vil skabe en fyldigere effekt på ingen tid. Vipperne er pænt vifteformet ud for at skabe et smukt naturligt look med mere dybde. Vipperne er også nemme at fjerne, og det ser mere luftigt ud, fordi du ikke behøver at påføre en masse mascara.

Ardell Wispies 113

For medium volumen og ekstra lange vipper skal du bruge Ardell Wispies 113. Disse er en af Ardells længste vipper og er flot udspilede. Disse sorte vipper passer til mange typer af dine egne vipper. Faktisk er den sorte farve nem at matche. De krydsede børster giver vipperne et flot pyntet look og en flot krølle.

Hvordan bruger du Ardell Wispies på dine øjne?

  • Trin 1: Læg wispien langs dine egne vipper og se, om du har brug for at trimme dem.
  • Trin 2: Trim den ene side, hvis det er nødvendigt.
  • Trin 3: Påfør en lille mængde øjenvippelim på øjenvippebåndet.
  • Trin 4: Lad det tørre i 30 sekunder, indtil limen bliver klæbrig.
  • Trin 5: Placer den på dit øjenlåg så tæt på din egen vippe som muligt.
  • Trin 6: Tryk forsigtigt på for at fastgøre.

Når du fjerner Ardell Wispies, skal du starte på ydersiden og trække forsigtigt i båndet for at frigøre dem. Fjern limen fra båndet for at genbruge vippen.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.