gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

American Crew pomade

American Crew har pomader til ethvert look og enhver stil, du har brug for. De varierer fra et let hold til et kraftigt hold. Uanset hvilket look du vælger i dag, kan du med disse pomader være sikker på, at dit hår holder hele dagen!

Sortering

Pr. Side
American Crew
Hårtype
Udvalgte
Pris

Amerikansk besætning

American Crew er en foregangsmand og trendsætter inden for pleje af mænd. Leder du efter professionelle produkter? Så prøv dette mærkes hårplejeprodukter. Produkterne er baseret på naturlige ingredienser, der beskytter hår og hovedbund.

Typer af pommader

Med American Crew's pommader vil dit hår se godt ud hele dagen lang. Hver pomade adskiller sig fra hinanden i holdet og det endelige look, du kan skabe med den. Hvilken pomade du skal bruge, afhænger af det ønskede resultat.

American Crew classic pomade

Denne pomade er vandbaseret og kan derfor let skylles ud med vand. En lille mængde af dette produkt giver håret fasthed, smidighed og glans. Denne pomade er ideel til et glat, glat eller uglet look.

American Crew heavy hold pomade

Denne pomade har ekstremt hold, hvilket sikrer, at håret holder sig i form hele dagen. Pomaden giver langvarigt hold, er nem at påføre og efterlader ingen rester.

American Crew cream pomade

Denne pomade har et let hold og giver en blød glans. Produktet giver håret et naturligt look uden at man skal bruge meget tid på styling. Håret kan rettes op på ethvert tidspunkt af dagen med denne pomade.

Sådan bruger du American Crew pomade

  • Trin 1: Fordel en lille mængde pomade i håndklædetørt hår.
  • Trin 2: Massér ind med håndfladen eller fordel den med en kam eller børste.
  • Trin 3: Style håret som ønsket.
at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.