gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Skægshampoo

Alle har hørt om hårshampoo, men skægshampoo er lige så vigtig (i hvert fald hvis du har skæg). Hvorfor skal du trods alt passe på dit almindelige hår, men ikke på dit skæghår? Når alt kommer til alt, er dit skæg også udsat for de samme eksterne faktorer som dit hovedhår: sol, sved, regn og snavs. Og dit skæg har også brug for de rigtige næringsstoffer for at forblive stærkt og sundt. Se hele vores sortiment og vælg den bedste skægshampoo til dit skæg og dit overskæg!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvorfor skægshampoo?

Som nævnt har dit skæghår også brug for opmærksomhed. Endnu bedre: Ansigtshår tørrer hurtigere ud end hovedhår. Det er derfor, at skægshampoo (eller skægvask) er meget bedre for dit skæg end almindelig shampoo. Almindelig shampoo udtørrer ansigtshår endnu hurtigere, fordi de stoffer, den indeholder, er beregnet til en anden type hår. Skægshampoo styrker faktisk håret, og dit skæg vil altid se godt ud! Og selvfølgelig er det også rart at holde skægget rent. Tænk på madrester, der sætter sig fast i den, sveden, der løber ned ad den, når du træner, eller snavset, der kommer ind, når du er ude at arbejde.

Forebyg skæg skæl

Der kan ikke kun udvikles en form for skæl i dit hovedhår, men der kan også komme skæl i skægget. Det kan skyldes, at du ikke plejer dit skæg ordentligt, og at huden under skægget bliver for tør. Det skyldes, at huden under dit ansigtshår er mere følsom end huden på toppen af dit hoved. Hvis du slipper de mere "aggressive" stoffer i normal shampoo løs på dit skæg, vil du bemærke dette. Det er endnu en grund til, at skægshampoo er en praktisk løsning; du holder dit skæg lige så rent som med normal shampoo, men sikrer samtidig, at den underliggende hud forbliver sund.

Skægsæbe fra de bedste mærker

Salontotal.dkfinder du skægshampoo, skægsæbe og skægbalsam fra de bedste mærker som Proraso, American Crew, Reuzel og Clubman Pinaud. Alle mærker, der ved præcis, hvad dit skæg har brug for! Vil du overraske en skægbærer med en god gave? Så har vi også flere gavesæt til dig, som ikke kun indeholder skægshampoo, men også skægstylingsprodukter.

Køb skægshampoo hos Salontotal.dk

Kort sagt, Salontotal.dk er det rette sted at være, hvis du leder efter skægshampoo. Desuden kan du bestille shampooen hurtigt og nemt og endda få den leveret næste dag, hvis du bestiller fra søndag til mandag inden kl. 22.00. Har du spørgsmål om skægshampooer eller er du i tvivl om, hvilken skægshampoo der er bedst til din skægtype? Så vil vores kundeservice gerne hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.