gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Skægolie

En skægolie er til for at give dit skæg ekstra fugt og pleje. Dit skæghår er naturligt meget forskelligt fra dit hovedhår. Ikke alene er de stivere, de får også mindre hudpleje. Derfor er det nødvendigt med en skægolie for at holde dit skæg sundt og smukt. En god skægolie består af 80% nærende og fugtgivende olier, der plejer dit skæghår og din ansigtshud.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre
Brand
 • se alt
 • se mindre

Den bedste skægolie

Skægtrenden fortsætter, og nogle mænd sværger at de aldrig vil barbere deres skæg af igen. Det er derfor vigtigt at give dit skæg den rette pleje. For at gøre dette kan du bruge en skægolie. En skægolie hjælper dig med at holde dit skæghår smukt og sundt og får det til at se bedre ud. De plejende olier sikrer, at din hud og dit hår er hydreret og næret for optimal pleje. Du kan ikke bruge den til at style dit skæg med, der findes specielle skægstylingsprodukter til dette formål. Den fås dog i forskellige dufte, så dit skæg dufter godt med det samme.

Hvorfor skægolie

Dine skæghår er anderledes end hårene på dit hoved. Det har du sikkert selv bemærket. De stive hår i ansigtet er tykkere og modtager mindre nærende olier fra din egen hud. Derfor skal du sørge for ekstra pleje i form af en god skægolie. Men hvilke fordele har det:

 • Fugter skæg og den underliggende hud
 • Skæghårene bliver mindre grove
 • Giver en sund glans
 • Skægget virker fyldigere, da hårene bliver tykkere
 • Giver en dejlig duft til dit skæg

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte skal du bruge skægolie?

Det afhænger meget af dine egne præferencer, men daglig brug er bestemt muligt. Vask først dit skæg med en god skægshampoo og påfør derefter skægolien.

Hvor meget skægolie skal jeg bruge?

Til et normalt skæg er 5 dråber nok, men hvis du har et længere og tykkere skæg, skal du bruge lidt mere. Især i længden har du brug for mere.

Hvordan anvender man skægolie?

Afhængigt af emballagen kan du enten påføre olien direkte på skægget eller på hænderne først. Hvis den har en pipette, skal du påføre den direkte på ansigtet. Ellers er det nemmere at påføre det på hænderne først. Massér derefter skægolien ind i ansigtet og fordel den over hår og hud. Hvis du har et længere skæg, skal du sørge for at fordele olien i længderne også.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.