gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Styling af skæg

For at få den bedste frisure skal du ikke kun trimme dit skæg, men også style det korrekt. For eksempel skal håret på hagen bør børstes og skægget behandles med olie. På Salontotal.dk finder du de bedste skægplejeprodukter. Vi tilbyder f.eks. skægplejeprodukter fra mærker som Suavecito, Dapper Dan Beard, Proraso og American Crew. Så gå på opdagelse i vores store udvalg, og hvem ved, måske går du snart rundt med et flot velplejet skæg.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Styling af skæg

Typer af skægstylingsprodukter

For at gøre stylingen til en succes kan du bruge forskellige produkter til dit skæg. Først og fremmest er det vigtigt at rede dit skæg dagligt, da det vil sikre, at dit skæg vokser i den rigtige retning. Du kan vaske dit skæg ved at bruge skægshampoo. Shampooens milde rengøringsmidler sikrer, at din hud ikke bliver beskadiget. Desuden indeholder skægshampoo ofte naturlige olier, der plejer huden og får stive skæghår til at se blødere og pænere ud. Med skægolie kan du også få dit skæg til at se blødere, tyndere og fyldigere ud. Der findes også forskellige skægstylingsprodukter som voks, skægsmør og skægbalsam, som du kan bruge til at forme dit skæg.

Hvordan starter jeg med skægstyling?

Det tager sikkert meget tid at finde et skæg, der passer til dine behov. Vi kan ikke fremskynde hårvæksten, eller i dette tilfælde skæghåret. Du kan dog sørge for, at den vokser på den bedste måde. Find de produkter, der fungerer bedst for dig. Du kan trimme dit skæg, mens det vokser, mens det vokser. Hvor ofte det skal gøres, afhænger af din egen vilje og af, hvor hurtigt dit skæg vokser. Du kan allerede i løbet af vækstprocessen forme dit skæg. Hvis du bruger skægshampoo og skægolie, vil du også pleje den underliggende hud.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.