gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Cologne

En cologne er en let parfume med en dejlig forfriskende duft og er faktisk altid nyttig. Den er f.eks. ideel til at bruge som afslutning efter dit plejeritual eller som en opfriskende behandling efter en lang dag. En parfume er et must at have ved hånden!


Parfume fra Cologne

Udtrykket eau de cologne anvendes generelt om en let duft med en lavere koncentration af duftstoffer end eau de toilette eller eau de parfum. Navnet stammer fra byen Köln, hvor verdens ældste parfumefabrik ligger.

Produktet har ofte en forfriskende duft, og du bruger det primært til at friske dig selv op. Citrusnoter, som f.eks. lime eller appelsin, er grundlaget for en cologne. Disse suppleres af andre ingredienser som f.eks. rosmarin eller sandeltræ.

Forskellen mellem Eau de Cologne og Eau de parfum

Du hører ofte om eau de parfum eller cologne, men hvad er forskellen på de to? En parfume består af forskellige ingredienser, f.eks. alkohol, vand og duftingredienser. Jo mere intens en duft dufter, jo flere duftingredienser indeholder den. Dette forklarer faktisk forskellen. En cologne indeholder ca. 3-5 % duftingredienser, en eau de toilette ca. 5-10 % duftingredienser og en eau de parfum ca. 10-20 % duftingredienser.

Så leder du efter en duft til at opfriske dig selv med? Så gå efter en Cologne. Leder du stadig efter en duft, der er intens og langtidsholdbar? Så gå efter en parfume.

Parfume på Salontotal

Hos Salontotal finder du mange forskellige typer af cologner. Nogle af vores toppers er:

  • Proraso Cologne Wood and Spice har en maskulin og kraftig duft. Duftkompositionen består af krydrede topnoter af safran og kanel, kombineret med bl.a. sandeltræ. Denne parfume fungerer perfekt i kombination med de andre produkter i Proraso Wood and Spice-serien.
  • American Crew WIN Fragrance har en duftkomposition af bergamot, citrus, mandarin og varm musk. Denne unikke sammensætning af ingredienser skaber en uforglemmelig duft.
  • 18.21 Man Made Sweet Tobacco Spirits indeholder en rig blanding af næsten 30 olier. Sweet Tobacco dufter af citrus og krydret safran med topnoter af eksotiske træsorter og moskus.

 

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad bruger du en parfume til?

En cologne er en let duft, som du f.eks. kan bruge til at friske dig selv op.

Er en cologne stærkere end en parfume?

Nej, en parfume indeholder flere duftingredienser end en parfume. Det betyder, at en parfume holder længere.

Hvad er forskellen på en cologne, eau de toilette og en eau de parfum?

En cologne er ofte let og frisk, en eau de toilette er frisk (ikke for overvældende) og forsvinder efter et par timer, og en parfume holder dig i duft i lang tid og har en høj koncentration af aromatiske ingredienser.

En cologne indeholder ca. 3-5 % duftingredienser, en eau de toilette ca. 5-10 % duftingredienser og en parfume ca. 10-20 % duftingredienser. Jo flere duftingredienser en duft indeholder, jo mere intens dufter den.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.