gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Barberskum

For at undgå at beskadige huden under barberingen er det vigtigt at bruge et godt barberskum. Den sikrer en glat barbering og renser huden. Vi har flere varianter af barberskum. Vil du vælge en standard barberskum, en creme eller en pasta? Se vores store udvalg, og vælg det perfekte produkt til dig, så du altid ser godt ud.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvorfor bruge barberskum?

Barbering med barberskum er vigtig for god pleje. Den fugter hårene under barberingen. Det gør hårene blødere, hvilket gør det nemmere at fjerne dem, da du behøver mindre kraft. Det giver også et tyndt beskyttende lag mellem huden og bladet. Dette mindsker risikoen for røde udslæt og irritation. Desuden blødgør og opfrisker skummet huden. En praktisk bonus er, at det er et værktøj, du kan bruge til at holde styr på, hvor du allerede har været, så du ikke springer nogen steder over.

Hvad er det bedste barberskum?

Barberskum er et produkt, der er vigtigt, når du barberer dig, og som også gør barberingen meget mere behagelig. Hvis huden f.eks. er tør, og der anvendes forkert skum, opstår der hurtigt snitsår, buler og irritationer. Det er derfor meget vigtigt at vælge en barberskum, der passer til din hudtype.

Der findes mange forskellige typer til forskellige hudtyper. Ud over standardskummet findes der også barberskum og -pasta. Barbercreme og barberpasta er velegnet til mænd med tør hud og kraftig skægvækst. Produkterne gør dine skæghår bløde og smidige, og din hud er velplejet. Der findes også produkter til allergisk, uren og fedtet hud. Så vælg den rigtige barberskum til din hudtype for at få en ubesværet barbering.

Køb barberskum på Salontotal.dk

Salontotal.dk har vi et bredt udvalg af skægpleje, så der vil også være et perfekt produkt til dig! Hvis du afgiver en ordre inden kl. 23.59 søndag til fredag, vil vi gøre vores bedste for, sammen med leveringsservice, at levere den til dit hjem allerede den næste dag. Det er f.eks. ideelt, hvis du ønsker at sammensætte en gave i sidste øjeblik som en plejepakke. Er din bestilling 35 € eller mere værd? Så dækker vi alle forsendelsesomkostninger. Er der noget, der er uklart, eller har du brug for hjælp? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.