gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Razor

Det er meget vigtigt at vælge en god barbermaskine. Ved at vælge den rigtige type opnår du en ekstra glat og tæt barbering. Salontotal.dk har forskellige typer til modellering, skæring og barbering. Skab de smukkeste snit med den mest kreative skæring ved at vælge en af knivene fra vores omfattende sortiment.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris
 • se alt
 • se mindre
Brand
 • se alt
 • se mindre

Barbermaskiner til frisører

På denne side finder du barbermaskiner, der er velegnede til professionel brug i salonen. De giver dig mulighed for at skabe kreative og slanke skæg/frisurer. En åben barberkniv sikrer en autentisk barberoplevelse. Bladets længde, som giver dig mulighed for at dække en stor del af ansigtsoverfladen, gør det muligt at afslutte behandlingen hurtigere og reducerer hudirritation.

Barbermaskine til mænd

Med en Jaguar eller Feather barberkniv kan du nemt barbere en mands skæg eller hår. Du har maksimal kontrol over barberingen af skæg og/eller overskæg og efterlader en glat og velplejet hud. Et praktisk produkt at have i huset!

Hvordan bruger man en barbermaskine?

 • Trin 1: Gør først huden våd med vand.
 • Trin 2: Påfør barberskum, barbersæbe eller barbersmør på huden, og skum godt op.
 • Trin 3: Før forsigtigt barbermaskinen hen over ansigtet og fjern hårene.
 • Trin 4: Afslut med en fin skægolie eller en aftershave for at give ekstra næring til huden og/eller håret.

Den bedste barbermaskine

Leder du efter den bedste barbermaskine? Nogle af de populære knive er:

 • Jaguar JT1 er en kniv med et plastikhåndtag. Dette produkt indeholder lange knive på 62,0 mm, som du nemt kan udskifte med den udtrækkelige klingeholder. Indeholder 10 knive.
 • Tondeo Sifter Classic Set er velegnet til professionel brug i salonen. Bladholderen er lavet af rustfrit stål, og du kan barbere dig nemt og sikkert med bladet. Dette produkt er virkelig en all-rounder inden for frisørfaget! Let; der er også en kam på skaftet. Med dette stabile produkt vil du skabe de smukkeste snit med de mest kreative snit. Tondeo Sifter er meget velegnet til TSS3, TCR og TCR tribal style knive.
 • Clubman Pinaud Straight Edge Razor er fremstillet af materiale af høj kvalitet. Kniven ruster ikke, da den er lavet af rustfrit stål. Dette produkt har en fingerstøtte, så du altid kan arbejde ergonomisk.

Køb barbermaskine

Køb de bedste barbermaskiner hos Salontotal.dk! I vores sortiment finder du forskellige typer af god kvalitet, så der er altid en passende type til dig. De er velegnede til professionel brug og giver dig en fantastisk barberingsoplevelse!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.