gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Barberkost

Traditionel barbering med en barberkost er tilbage! Med disse børster kan du nemt fordele barberprodukter som f.eks. barberskum eller creme over skæghårene. Dette sikrer et glat barberingsresultat. På Salontotal.dk har vi et bredt udvalg af skægplejeprodukter, herunder barberkost. Bruger du det allerede i din barberingsrutine?

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
Brand

Typer af barberkoste

Der findes mange forskellige typer barberkoster, men den største forskel er hovedsageligt i hårtypen. Alle børster er gode til påføring af barberskum eller creme. Hvilken hårtype foretrækker du? Barberkoste fås med:

  • Syntetiske børster: den hårtype, du vælger, hvis du ikke ønsker at bruge animalske produkter. I dag er disse hår allerede lavet på en sådan måde, at man næsten ikke kan skelne dem fra ægte hår. Denne børste anbefales, hvis du lider af akne, da børsterne absorberer kun få eller ingen bakterier, hvilket gør den mere hygiejnisk. Børster med syntetiske børster er relativt billige sammenlignet med andre hårtyper. Et eksempel på en børste med syntetiske børster er Clubman Pinaud Shave Brush, som er en luksusbørste af høj kvalitet.
  • Grævlingehår: Denne type hår stammer fra grævlingen. Børsterne absorberer meget vand, så du kan bruge den godt til barbering. Børsterne kan stadig opdeles i sølvspids, fine grævlingehår og graudas grævlingehår. Disse børster har en lang levetid, men det gør dem også til de dyrere varianter.
  • Svinehår: Barberkoste med svinehår har ret hårde og tykke børster. Et eksempel på en børste med svinebørster er børsten fra Proraso Refreshing Classic Box.
  • Hestehår: Hestehårsbørster er fremstillet af hestens manke og hale. Disse børster er også gode til at påføre dine barberprodukter.

Den bedste barberkost

Den bedste barberkost er forskellig for alle. Foretrækker du ikke at bruge animalske produkter? Dermed er der kun børsten med syntetiske børster tilbage. Hvis du ikke har noget imod at bruge en børste med dyrehår, er valget større. Vil du vælge en børste med grævling, svine- eller hestehår? Giv dit skæg den pleje, det har brug for, og køb en god barberkost på Salontotal.dk.

Brug af en barberkost

Du skal altid rense huden, før du barberer dig. Derefter påføres huden en creme før barberingen. Dette er et præparat til huden. Fyld en beholder eller et særligt barberkrus med varmt vand, og gør børstens børstehår våde. Brug barberskummet eller barbercremen på børsten, og påfør den på ansigtet med cirkulære bevægelser. Produktet vil skumme godt op, lad det trække ind i et stykke tid. Nu kan du begynde at barbere skægget som ønsket. Er du færdig med at barbere dig? Vask derefter eventuelle rester af skum eller creme af dit ansigt og afslut med en aftershave. Glem ikke at skylle din gode barberkost rent med rindende vand for at fjerne eventuelle rester af skum mellem børsterne. Pres vandet ud af børsterne, og lad den tørre med børsterne nedad. På den måde kan du få lang tid ud af din yndlingsbarberkost.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.