gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Aftershave

En god aftershave er uundværlig efter barberingen. Det er vigtigt at vælge den rigtige til din hudtype. På Salontotal.dk har vi et stort udvalg af aftershaves: tænk på forskellige dufte, forskellige teksturer og til forskellige hudtyper. Er du ikke sikker på, hvilken en du har brug for? Vi hjælper dig gerne med at finde det bedste produkt til dig.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Karakteristika aftershave

Huden er ofte ret følsom efter barbering. En lækker aftershave hjælper med at berolige og pleje huden! Salontotal.dk har et bredt udvalg af lækre aftershaves, der genopretter og plejer din hud efter barbering. Dette vil gøre rødme og irritation til en saga blot! Efter hver barbering vil en aftershave efterlade din hud glat og blød. Huden vil føles rolig og hydreret.

Hvad er den bedste type aftershave?

Der er et stort udvalg af aftershave til mænd. Der findes forskellige typer, der passer til hver hudtype. Især de forskellige ingredienser er vigtige at se på. Mange moderne aftershaves til mænd indeholder naturlige elementer som aloe vera, kamille og timian. Det beroliger huden, giver fugt og pleje. De fleste typer findes i form af gel, væske eller som lotion, men der findes også sprays. Hvis du har følsom hud, skal du forsøge at undgå alkohol, som kan være skadeligt. Vælg f.eks. Reuzels lækre aftershave (som også ser godt ud) eller f.eks. en aftershave fra Sebastians SEB MAN-linje.

Sådan bruger du det.

Ud over at vælge den bedste aftershave er det vigtigt, at du ved, hvordan du bruger den. Først skal du sørge for, at dit ansigt er rent og tørt. Brug koldt vand til dette, da det styrker huden og lukker porerne. Dette skulle være et godt middel til at forebygge hudirritation. Påfør et lille lag af produktet på dine hænder og påfør det med cirkulære bevægelser. Den vil naturligt trænge ind i huden.

Køb aftershave på Salontotal.dk

Salontotal.dk har vi et bredt udvalg af skægplejeprodukter. Hvis du bestiller din favorit på Salontotal.dk inden kl. 23.59 (søndag til fredag aften), modtager du din bestilling i morgen. Sammen med vores partner PostNL gør vi alt for at levere til den lovede tid, hvis produktet er på lager. Hvis ordren er på 35 € eller derover, sender vi din ordre gratis. Hvis du har spørgsmål om et produkt, eller hvis noget er uklart, bedes du kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte dem mandag til fredag fra 9:00 til 21:00 og lørdag fra 10:00 til 16:00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.