gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Garvningsolie

Køb den bedste sololie på Salontotal.dk. Vil du gerne have en smuk, ensartet solbrændthed? Så er en fin garveolie løsningen. Du kan nemt påføre den på huden uden at få pletter. Det er derfor helt sikkert et af de must-have produkter til din hud, som ikke bør mangle i dit badeværelse.

 

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
Brand

Bedste sololie

Er du på udkig efter den bedste sololie? Så er **ONBEKEND** det rette sted at være! Vælg f.eks. TanOrganic Self Tan Oil Light Bronze 100ml. Denne veganske og grusomhedsfri sololie giver din hud en smuk solbrun hud på en sikker måde. Kort sagt, en fejlfri glød og en smuk solkysset hud. Til dit ansigt findes der også en behagelig variant: TanOrganic Facial Self Tan Oil Light Bronze 50ml.

Et jævnt resultat

Når du bruger sololie, skal du også have et jævnt resultat. Hvis du anvender den på den rigtige måde, vil du også bemærke, at din hud får en smuk solbrændt glødende hud efter brug. Den holder i mindst 3-4 dage!

Hvordan skal du bruge en selvbrunende olie?

  • Trin 1: Det vigtigste er, at din hud er godt eksfolieret, før du anvender den, så alle hudceller er fjernet. Så hop i brusebadet og tag en fin skrubbe.
  • Trin 2: Sørg for, at de områder, hvor din hud er tilbøjelig til at blive tør, er godt fugtet. Tænk på dine albuer, knæ, fødder og hænder.
  • Trin 3: Påfør den solbrune farve med cirkulære bevægelser for at undgå striber.
  • Trin 4: Påfør den om nødvendigt to gange for at undgå manglende pletter.
  • Trin 5: Lad det tørre forsigtigt, inden du tager tøj på.
  • Trin 6: Vask den derefter af 4-8 timer senere for at få en smukt solbrun hud uden striber.
at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.