gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Silver shampoo

Hos Salontopper finder du silver shampoo til at holde dit hår smukt blondt eller give det et gråt skær. I de senere år er farvet shampoo blevet mere og mere populært. Med silver shampoo sørger du for, at dit hår bevarer den kølige nuance og holder det gul-orange skær ude af dit hår. Produktet er ideelt til mænd og kvinder med hvidt, gråt eller blondt hår. Udover silver shampoo har Salontopper også balsam og hårmasker med samme effekt. Udforsk vores sortiment for at give dit hår den perfekte farve.

Hvordan bruger man silver shampoo?

Sølvshampoo neutraliserer gule og orange toner i let farvet hår. Derudover er shampooen også bare til at vaske dit hår med. Du skal påføre den lilla eller blå pigmentshampoo i vådt hår og derefter massere den ind, indtil den skummer. Du kan lade shampooen trække ind i ca. 3-5 minutter. Derefter skyller du den ud, og du kan putte balsam i. Du kan få bedre effekt med balsam og hårmasker, der også indeholder sølvpigmenter. Pas på, at du ikke lader shampooen trække for længe, da det kan give dine blonde lokker et lilla skær. For at være sikker skal du altid tjekke brugsanvisningen på flasken med din sølvshampoo.

Forskellige mærker, produkter og priser

L'Oréal Professionnel, Kérastase, Kis, The Insiders: Hos Salontopper har vi mange forskellige mærker, der har produkter til sølvfarvning i deres sortiment. Nogle mærker har skabt deres silver tint produkter Vegan, såsom Schwarzkopf og Biolage. Priserne på alle produkterne varierer, vi har den første silver shampoo fra 6 €. Udover de større flasker tilbyder vi også rejsepakker. Disse pakker indeholder 50 ml, så du kan have dem med i din håndbagage. Vi har også silver produktsæt i vores sortiment, f.eks. dem fra Wella professionals. Dette sæt indeholder en shampoo, balsam og en hårmaske.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.