gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Genesis Homme

Kérastase Genesis Homme er specielt udviklet til mænd med tyndt hår. Produkterne stimulerer hårvæksten, og hårtabet reduceres. Hold dit hår og din hovedbund sund ved at bruge Kérastase Genesis Homme-produkter. Shop dine yndlingsprodukter nu på Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Problemer med hår
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Reducer hårtab med Kérastase Genesis Homme

Nyt fra Kérastase er linjen til mænd, der bekæmper hårtab; Kérastase Genesis Homme. Efter succesen med Kérastase Genesis til kvinder, er der nu en serie specifikt til hårtab hos mænd. Denne serie består af 5 produkter, der bekæmper tegn på hårtab og tyndt hår. De stimulerer sund hårvækst for at gøre tyndt hår sundt og plejer også hovedbunden for at bekæmpe hårtab. Læs også vores komplette blog om den nye Kérastase Genesis Homme.

Kérastase Genesis Homme Shampoo

I denne serie finder du to shampooer, der har til formål at passe godt på håret og hovedbunden for at forbedre hårvæksten og bekæmpe hårbrud/hårtab. Disse Genesis Homme-shampooer findes i to varianter: Genesis Homme Bain de Force giver stærkt hår med mere volumen, og Genesis Homme Bain de Masse giver tykkere og fyldigere hår.

Hårbehandling mod hårtab hos mænd

Genesis Homme-serien omfatter også Kérastase Genesis Homme Serum Anti-Chute 90ml. Denne 6-ugers hårkur sikrer en sund og stærkere hårvækst. Den giver tyndt hår fylde igen og reducerer hårtab. Du anvender dette produkt dagligt i 6 uger for en langvarig effekt og et smukt, fyldigt hår!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.