gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Genesis

Kérastase Genesis produktserien tilbyder en løsning til alle mænd og kvinder med svagt hår, der er tilbøjelige til at tabe hår på grund af hårtab. Formlen i Kérastase Genesis-produkterne plejer og styrker hovedbunden og beroliger, styrker og forbedrer håret nænsomt fra rødder til længder. Formlen er beriget med en kombination af Edelweiss-stamceller og ingefærrod, som styrker hårfibrene og giver dem intens modstandsdygtighed for at reducere hårtab på grund af brud. Resultatet? Håret er styrket og har et fyldigere og sundere udseende. Oplev Kérastase Genesis-serien og nyd dit sunde hår.


Kérastase Genesis til alle hårtyper

Har du fint og tyndt hår eller har du tykt og skørt hår? Med Kérastase Genesis-produktlinjen kan du skræddersy din hårrutine præcis til din hårtype. Basen i serien består af to shampooer: Kérastase Genedesis Bain Hydra-Fortifiant til fint hår og Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant til tykt hår. Derefter kan du forkæle dit hår med Genesis-linjens balsam og maske. Skal du style dit hår bagefter? Så er der ingen grund til at beskadige dit hår selv da. Kérastase Genedesis Thermique crème beskytter dit hår mod varme op til 220 grader Celsius. Hvis dit hår har brug for ekstra pleje, kan du bruge et serum eller en hårkur for at gøre dit hår endnu stærkere. Når du har brugt produkterne, vil dit hår føles sundt igen.

Kérastase Genesis til kvinder

Hårtab og hårtab kan selvfølgelig også ske for kvinder. Derfor har Kérastase designet en særlig produktserie til kvinder. Disse produkter er målrettet hårtab hos kvinder, og det bekæmper tyndt hår. Produktlinjen består af fem produkter: shampoo, balsam, serum, styling clay og volumenspray. Udover at pleje håret plejer produkterne også hovedbunden. Efter ca. 6 uger kan du nyde en smuk buket sundt hår.

Bestil Kérastase Genesis hos Salontopper

Hvis du er blevet begejstret for Kérastase Genesis produkterne, kan du købe dem med mange fordele hos Salontopper. Din bestilling bliver leveret gratis til dig fra €35. Hvis du bestiller produkterne søndag til fredag inden kl. 22.00, bliver din ordre leveret næste dag. Mange andre er gået dig i forkøbet, da vi nu scorer 9,4 på kundeanmeldelser.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.