gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Leave-in Conditioner

Uanset om du er på udkig efter en ekstra dosis næring eller ønsker at give dit hår et boost af blødhed? En Kérastase Leave-In Conditioner vil give dit hår den ekstra pleje, det har brug for. Du kan anvende den som en ekstra efter vask og pleje eller på dage, hvor du ikke vasker, for at opfriske dit hår. En Leave-In Conditioner skal, som navnet antyder, ikke skylles ud. Dette sikrer, at næringen kan trænge dybt ind i håret, og dit hår kan dermed få fuldt udbytte af de nærende og ofte beskyttende egenskaber.

Sortering

Pr. Side
Kérastase
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Gave-type
Pris

Hvad gør en Kérastase leave in conditioner?

En Kérastase Leave In Conditioner understøtter din plejerutine efter vask eller på dage, hvor du ikke vasker dit hår. En leave-in conditioner findes i mange varianter fra cremet til spray og gør primært håret blødere og glattere igen. Så du kan style det bedre og også give det et sundere udseende. Næringen kan trænge ind i lang tid, fordi du ikke vasker den ud, og derfor giver Kérastase's leave-in'er dybdegående næring og ofte også beskyttelse. Fordi det danner et beskyttende lag omkring håret, hvilket gør det mindre tilbøjeligt til at tørre ud eller beskadige det.

Varmebeskyttelse

Mange af Kérastases leave-in conditioners har også en varmebeskyttende effekt. Disse varmebeskyttere kan ofte genkendes på Thermique-angivelsen i produktets navn. Så de fleste af dem bruger du inden du føntørrer eller styler dit hår, så varmeværktøjerne ikke udtørrer eller skader dit hår.

Til tørt hår

Mange af Kérastase Leave-In Conditioners har naturligvis til formål at give næring til håret, så de vil alle hjælpe med at pleje det. Den virkelige mester til tørt hår findes i Nutritive-serien. Denne serie er specielt rettet mod tørt porøst hår. Kérastase Nutritive Nectar Thermique er en leave-in conditioner til tørt hår og er velegnet til medium til tykt hår.

Til krøllet hår

Specielt til krøllet hår er der en forfriskende Kérastase Leave-in Conditioner spray fra Curl Manifesto. Denne spray giver dit hår ekstra hydrering og beskyttelse. Så mellem vaskene får du et boost og en forfriskning, så dine krøller kommer tilbage i smuk form!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.