gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Discipline

Lider du ofte af krus, og er dit hår svært at style? Med Kérastase Discipline-produkterne kan du gøre dit hår håndterbart og glat! Du kan få dit hår helt under kontrol. Kérastase Discipline er velegnet til kruset, krøllet og afrohår og hjælper med at forebygge uregerligt og tørt hår.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Glat og krusfrit hår

Alle med uregerligt hår drømmer om glat og krusfrit hår! Det er det, som Kérastase Discipline er specielt udviklet til. Dette er en avanceret serie af produkter, der er udviklet med den nyeste teknologi og med Kérastases højeste koncentration af Pro-Keratin. Kérastases Discipline-serie sikrer, at krøllet hår og afrohår bliver forvandlet tilbage til glat og krusfrit hår.

Hele serien har til formål at sikre, at krøllet og afrohår nemt kan formes ved at starte med den rette pleje. Produkterne giver den rette næring og pleje, der reducerer krus og får dit hår til at skinne smukt. Til krøllet hår og afrohår er der også Kérastase's Curl Manifesto-serie. Ud over pleje indeholder den også stylingprodukter, der passer godt til Discipline-produkterne.

Kérastase Discipline produkter

Men hvilke af de mange Kérastase Discipline-produkter har du brug for? Serien indeholder en komplet rutine, som du kan mixe og matche som du ønsker, så den passer perfekt til din hårtype og dine hårproblemer.

Discipline Shampoo

Der findes ikke mindre end 3 typer Discipline Shampoo. De forskellige typer har hver deres egne fordele og egenskaber. For eksempel er {produktlink|3556|Discipline Bain Fluidealiste) designet til svært håndterbart fint hår. Dens cremede formel gør håret blødere og mindre tilbøjeligt til at kruse.

{produktlink|12963|Discipline Bain Fluidealiste Gentle) er faktisk velegnet til tørt og følsomt hår. Discipline Shampoo er nemlig sulfatfri og renser derfor mindre hårdt og efterlader håret mindre udtørret. Endelig er der Discipline Oleo Relax shampoo. Denne shampoo er beriget med olie for at gøre håret mere håndterbart og give det en smuk glans!

Disciplin Oleo Relax

En underkategori er Discipline Oleo Relax-produkterne. De er velegnede til stærkt krøllet hår og afrohår, der er svært at style. Med tilføjelsen af forskellige olier giver den god fugt og næring, der hjælper med at blødgøre håret og giver det en smuk glans.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.