gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Chronologiste Kérastase

Chronologiste Kérastase er en luksuriøs serie fra Kérastase, der genopretter hovedbundens ungdommelige dimensioner for at pleje og styrke både din hovedbund og dit hår. Når du bruger Chronologiste Kérastase, vil du også nyde en lækker duft med blomsternoter som te-rose, pæon og magnolia. Efter brug af produkterne vil du opleve et sundt, ungdommeligt hår og en beroliget og sund hovedbund. Oplev den bedste udgave af dit hår og din hovedbund takket være Chronologiste Kérastase og bestil produkterne nu nemt via Salontoppers webshop!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Reparerende effekt Chronologiste Kérastase

Med denne kvalitetslinje fra Kérastase Chronologiste kan du være sikker på, at du får kvalitetsprodukter. Hos Salontopper elsker vi produkter, der giver næring til dit hår og får det til at skinne igen! Uanset om du kæmper med tørt, skadet eller kedeligt hår, tilbyder Chronologiste Kérastase den løsning, du leder efter. Den gør dit hår blødt og smidigt, samtidig med at den hjælper med at genoprette elasticitet og styrke. Det giver dit hår en sund glans og et velplejet look. Prøv den selv nu og se forskellen!

Ingredienser og typer

Chronologiste Kérastase's serie omfatter en pre-cleanse, en shampoo, en hårmaske, et serum, en varmebeskytter og en lækker parfumeolie. Du kan bruge disse produkter til hele din hårplejerutine, og emballagen ser også flot ud på badeværelset. Alle produkterne indeholder foryngende aktive ingredienser som hyaluronsyre, E-vitamin og abyssin. Tilsammen giver disse stoffer en revitaliserende effekt, der genopliver dit hår fuldstændigt. Med denne komplette serie er én ting sikker: dit hår vil se skinnende og velplejet ud igen! Og det vil igen give dig det daglige selvtillidsboost!

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.