gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Chroma Absolu

Farvet hår har brug for ordentlig pleje, fordi farvningsprocessen påvirker dit hår. Med den rette pleje kan du genoprette dit hår og holde din nye hårfarve smuk i længere tid! Kérastase Chroma Absolu blev udviklet specielt til dette formål. Med forskellige produkter er denne linje rettet mod pleje af farvet hår. Med Kérastase Chroma Absolu kan du tilbyde dit farvede hår en komplet plejerutine!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Pleje af farvet hår med Kérastase Chroma Absolu

For at pleje dit farvede hår kan du bruge Kérastase Chroma Absolu. Denne nye serie til farvet hår er designet til at styrke, pleje og fugte dit hår. 3 ud af 5 kvinder har farvet hår, og 85 % er bekymrede over de skader, som farvningsprocessen forårsager. Chroma Absolu hjælper med dette, idet den fokuserer på at pleje dybt ind i hårfibrene, så dit hår er bedre beskyttet, og farven holder sig i live længere.

Kérastase Chroma Absolu produkter

Der er 7 Kérastase Chroma Absolu-produkter til komplet pleje af farvet hår. Alle disse produkter er beriget med en trio af aminosyre, vinsyre og mælkesyre. Sammen med kraften fra Centella Asiatica-planten giver den hårpleje. Med en hel række produkter til rensning, pleje og specifik pleje til specielle hårtyper kan du skabe en Chroma Absolu-rutine! På denne måde vil du have glæde af dit farvede hår i lang tid!

Chroma Absolu Shampoo

Der findes to Chroma Absolu Shampoos, som har den samme effekt på dit hår. Forskellen ligger i de hårtyper, de er velegnede til. Begge produkter giver en mild rensning af håret, som danner grundlaget for en sund rutine for farvet hår. Hvis du har mellem til tykt hår, er Chroma Absolu Bain Chroma Respect Riche helt fint. Chroma Absolu Bain Chroma Respect har en lettere formel, så fint hår bevarer volumen og bliver ikke tynget ned.

Kerastase Chroma Absolu Fondant Cica Chroma

Mest populær er **ONBEKEND**. Denne balsam til farvet hår har en kraftfuld formel, der genopbygger porøst hår og beskytter din nye hårfarve! Med tilføjelsen af Amino Acid og Centella Asiatica, Chroma Absolu Fondant Cica Chroma blødgør og styrker dit hår!

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.