gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Lipgloss

Lipgloss er et uundværligt produkt i din daglige makeup. Den giver dine læber en diskret farve med en smuk glans. Fuldend dit look med smukke og plejende læber med lipgloss. Anvendes alene eller over læbestift. Nyd strålende læber med din yndlings lipgloss. Køb dine makeup-produkter på Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
Brand

Hvad er den bedste lipgloss?

Den bedste lipgloss er forskellig for alle. Der findes mange forskellige farver og typer, og derfor er det meget personligt, hvilken lipgloss der passer bedst til dig. Er du f.eks. til en rød farve, en nudefarvet farve eller vælger du en gennemsigtig gloss? Det er alt sammen muligt. En gloss holder generelt ikke længe på læberne. Så tag dit yndlingsprodukt med dig i tasken, så du kan opfriske dine læber når som helst på dagen. På den måde kan du nyde smukke velplejede læber hele dagen lang. Er det vigtigt for dig, at dine makeup-produkter er veganske og 100 % naturlige? Så anbefaler vi ZAO gloss. De har plejende egenskaber og får dine læber til at se fyldigere ud. Hvad er din yndlingsfarve?

Påføring af lipgloss

  • Trin 1: Placer applikatoren på midten af underlæben.
  • Trin 2: Fordel den over læben med svingende bevægelser. Arbejd fra midten til begge mundvinkler.
  • Trin 3: Påfør derefter glossen på overlæben.
  • Trin 4: Fordel også dette fra midten til mundvigene.
  • Trin 5: Nyd dine strålende læber.
  • Tip: Du kan også lægge din gloss over din yndlingslæbestift.

Forskellen mellem en lipgloss og læbestift

Lipgloss og læbestift er begge makeup-produkter til læberne. En lipgloss giver ofte en diskret farve med en fin glans. Dine læber ser lidt fyldigere ud efter påføring. En læbestift giver meget farve og holder længere. Der findes læbestifter med en mat finish, men også med en subtil glans. Vidste du, at du også kan kombinere disse to produkter på smukkeste vis? Påfør først læbestiften på dine læber og derefter glossen. Få en smuk farve med en blank finish.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.