gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Highlighter

En highlighter er et skinnende makeup-produkt, som du meget fint kan tilføje til din aftenmakeup eller endda din dagmakeup. Giv dit ansigt en flot glød ved at påføre en highlighter. Fremhæv de områder, der har brug for lidt ekstra opmærksomhed, f.eks. øjenkrogen eller kindbenene. Fuldend dit look med de bedste highlightere. Køb din favorit make-up på Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Huidtype
Gave-type
Kategori
Pris
Brand

Den bedste highlighter

Den bedste highlighter er forskellig for alle. Er du til én farve, eller foretrækker du en palet fuld af forskellige farver, som du kan kombinere godt? Valget er stort, da der findes flere forskellige sorter. Vælg den makeup highlighter, der passer bedst til dig. Vidste du, at du også kan anvende dette produkt som øjenskygge? Den giver en smuk glød, så du kan også bruge den som en skinnende øjenskygge.

Typer af highlightere

Highlightere findes i flydende form, som pulver og creme. Så hvilken variant er bedst for din hud? Vi hjælper dig gerne. Du kan nemt påføre den med din finger, børste, beautyblender eller med den applikator, der er vedlagt produktet. Lad produktet smelte smukt sammen med resten af din makeup og nyd en smuk glød.

  • Flydende: Den flydende variant er velegnet til dem med tør eller normal hud.
  • Creme: Cremevarianten er velegnet til personer med tør til normal hud. Et eksempel er Zao Shine-up Stick. Det er en highlighter-stift og derfor meget nem at bruge.
  • Pudder: Puddervarianten er meget velegnet til dem med fedtet hud. Bruger du en flydende eller en cremevariant til dette? Så vil huden skinne endnu mere og se mere fedtet ud. Leder du efter et fint produkt i pulverform? Så er Zao Bamboe Shine-up powder det, du har brug for.

Hvordan anvender du en highlighter?

Du kan anvende en highlighter flere steder for at fremhæve dine ansigtsformer. Du kan f.eks. anvende den på:

  • kindben; lad dine kindben tale for sig selv ved at påføre en flot glød.
  • næsen; du kan anvende den på næsetippen, men også på næseryggen. Din næse vil virke optisk smallere.
  • Øjenbryn; påfør den lige under øjenbrynene, på den hårde del.
  • Øjenhjørner; lad dine øjne tale for sig selv ved at påføre produktet i øjenkrogen. Dine øjne vil virke optisk større.
  • overlæben; påfør på fordybningen over overlæben.
at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.