gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Primer make up

En primer makeup er grundlaget for din makeup. Den sørger for, at din makeup holder længere og bliver smukkere. Hvem ønsker ikke det? Den forfiner porerne, matterer fedtet hud, så den ikke skinner så let, og gør din hud mere ensartet. Køb din favorit primer make up på Salontotal.dk!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
Brand

Bedste make up primer

Den bedste make up primer er forskellig for hver hud. Vil du have en pulvervariant eller den flydende? En primer-makeup er som regel næsten usynlig, men de findes også i let pigmenterede varianter. Disse dækker næsten øjeblikkeligt hudfejl, såsom rødme eller sår. En primer til din foundation er derfor skræddersyet til din hudtype, og derfor er det svært at sige, hvad den bedste make up primer er. Dette produkt er faktisk uundværligt i din makeup-rutine. Nyd en renset porerne, mat og jævn hud hele dagen lang. Fuldend dit makeuplook med andre makeup-produkter, og du kan være sikker på, at din makeup holder hele dagen ved at bruge den rigtige base. Du vil også gerne have det, ikke?

Der findes også primer-makeup-produkter, som er en forlængelse af din hudpleje. Et eksempel er ZAO Bamboe Primer. Den indeholder naturlige ingredienser, er vegansk og økologisk. Den har også fugtgivende og plejende egenskaber.

Forskellige typer primer kompenserer for

  • Fundament
  • Øjenskygge
  • Læber
  • Mascara
  • Øjenbryn

Hvordan bruger du en primer make up?

Du bruger en primer som det første trin i din make up-rutine. Det er vigtigt at rense huden med en ansigtsrens før du bruger serummet og derefter påføre serummet og afslutte med en dagcreme. Nu kan du begynde at påføre primer-makeuppen. Den forfiner porerne, matterer fedtet hud og ensretter huden. Fordel produktet godt på huden. Nu kan du begynde at lægge foundation og derefter resten af din makeup. Bruger du allerede en make up primer til ansigtet eller under din øjenskygge eller læbesminke? Oplev bekvemmeligheden ved en veltilpasset makeup hele dagen lang!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.