gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Bronzer

Er du på udkig efter en smuk bronzer? Så køb det på Salontotal.dk. Den giver dig lige den lille smule ekstra farve/varme og skaber et strålende look! Fuldend din makeup-rutine, og vælg et subtilt solkysset look med en af vores fine bronzere!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Hudtype
Ingredienser
Kategori
Pris
Brand

Bronzing powder

Den bedste bronzer finder du på Salontotal.dk, og vi vil gerne give dig lidt ekstra information. En bronzer er altid et par nuancer mørkere end din foundation og/eller pudder. Vær opmærksom; ikke for mørkt! Den giver dig et look, som når du kommer hjem fra din solferie, og skaber et smukt solsikkert look. Hvor skal det anvendes:

  • Ved din hårgrænse
  • Næseryggen
  • Ved dine kindben
  • Ved din kæbelinje

Sådan anvender du det.

Du påfører en bronzer i form af tallet 3 på ansigtets konturer.

  • Trin 1: Påfør den først ved tindingen.
  • Trin 2: Gå derefter videre til din kind.
  • Trin 3: Tag derefter fat i din kæbelinje med den.
  • Tip: Blend det derefter godt ud.

Den bedste bronzer

Før du køber en bronzer, er det nyttigt at vide, om din hudtone er kold eller varm. Hvis du f.eks. har en kold hudtone, skal du vælge en lyserød/beige undertone. Hvis du har en varm hudtone, skal du vælge en orangebrun undertone. Det er praktisk at prøve den først, hvis du er usikker på, hvilken der passer til din hud.

Hvad er forskellen på en bronzer og en blush?

Bronzere giver huden et varmt udseende og giver et solkysset look til dit ansigt. En blusher påføres diagonalt på dine knogler og giver et friskt look. Så med og blush skaber du endnu bedre blush på dine kinder. Når det gælder både bronzer og blush, skal du se nøje på, hvilke farver der passer til din hudtype.

En naturlig nuance med en smuk glød

Der er ikke noget mere irriterende i vintermånederne, når din solbrune hud bliver mere og mere falmet. Det kan nemt løses ved at bruge en fin bronzer, der passer til din hudtype. Det giver din hud lidt mere farve og giver ofte en smuk glød. Er det ikke det, som alle ønsker? En fin bronzer er din nye bedste ven!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.