gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Makeup-børster og skønhedspensler

Gode makeupbørster og beauty blenders er uundværlige, når du lægger makeup. Arbejder du med din makeup hver dag, men ved ikke, hvilket værktøj du skal bruge? Vi har alle mulige praktiske redskaber i vores sortiment, der gør det nemmere at lægge din makeup.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Make-up børster

Der findes mange forskellige typer og størrelser af makeupbørster, men hvad er de bedste makeupbørster? Der findes børster med dyrehår, men også med syntetiske børster. Flere og flere mærker lancerer børster med syntetiske børster, såsom Beautyblender og Zao. Børsterne føles bløde, de er behagelige at holde på, og du kan påføre dine produkter smukt med dem.

Der er forskellige børster til påføring af øjenskygge, læbestift, brynpudder, rouge, kompaktpudder og foundation. Hver børste sikrer, at produktet kan påføres smukt og nemt. ZAO Bamboe Penseel er velegnet til kompaktpudder, og The Player 3-Way Brow Brush er ideel til at lægge øjenbrynsmakeup takket være den praktiske børste og børsten på bagsiden. Zao Bamboe Penseel Blush gør det nemt at påføre blush på dine kindben. På den måde har du din egen børste til hvert produkt, så du ikke behøver at rense dem indimellem for at fjerne farve og f.eks. glitter for at undgå at sprede det ud over hele ansigtet.

Det er også meget vigtigt at rengøre dine gode makeupbørster. Snavs, talg og bakterier samler sig mellem børsterne, og det er det, du bruger hver dag på din hud og i dine yndlingsprodukter. Renser du allerede dine børster regelmæssigt?

Beautyblenders

Hvad er en beauty blender egentlig? En beauty blender er en makeup-svamp i ægform. Den findes i mange forskellige farver, former og størrelser. Du kan nemt påføre din foundation og concealer på huden med den. Ved at gøre svampen våd udvider den sig en smule, føles blødere og suger ikke produktet ind i svampen. Du påfører dit produkt let, hurtigt og jævnt på huden ved at lave dabbe-bevægelser. Den smalle top af svampen kan bruges til at påføre produktet omkring næsen og under eller nær øjnene. Vil du købe en beauty blender i et flot sæt eller separat? Vi har det hele.

Det er meget vigtigt at rengøre din beauty blender. Skyl den godt med vand hver dag, og brug regelmæssigt Liquid Blendercleanser til at rengøre svampen på en skånsom, men god måde.

Sådan bruger du en beauty blender

  • Trin 1: Gør beautyblenderen våd ved at holde den under vandhanen.
  • Trin 2: Tryk derefter vandet godt ud, så det kun føles fugtigt.
  • Trin 3: Tag den ønskede makeup og dyp beautyblenderen i den.
  • Trin 4: Påfør produktet på dit ansigt. I stedet for at gnide svampen, skal du forsigtigt duppe den på dit ansigt.
  • Trin 5: rengør svampen godt efter brug!
  • Trin 6: Lad svampen tørre godt i luften.
at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.