gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wella SP shampoo

Wella SP er et verdenskendt mærke af hårplejeprodukter, herunder Wella SP shampoo. På grund af mærkets mange års erfaring har Wella mange kvalitetsprodukter i deres sortiment. Wella shampoo fås i mange varianter og passer til forskellige hårtyper og hårbehov. Gå på opdagelse i Wella SP shampooerne på Salontotal.dk og nyd dit rene og velplejede hår.

 

Sortering

Pr. Side
Wella SP
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Ingredienser
Pris

Typer af Wella SP shampoo

Wella SP-shampoo er designet til at pleje, vaske og nære håret. Der findes flere forskellige shampooer, som hver især opfylder specifikke behov. For eksempel findes Wella SP-shampooer i serien til mere volumen, genopretning, hydrering og særlig pleje efter at have været i solen. Volumize Shampoo er specielt fremstillet til at give fint og livløst hår et volumenboost. Dette produkt indeholder ingredienser som bomuldsekstrakt og risprotein, der styrker og giver volumen til håret. Brug Repair Shampoo til at reparere skadet og ødelagt hår. Denne shampoo indeholder silkeaminosyrer og microlightolie, der giver reparation og beskytter mod yderligere skader.

Fordele Wella SP Shampoo

En stor fordel ved Wella-shampooen er, at den er velegnet til mange hårtyper, -typer og -farver. Wella-serien indeholder specielle shampooer til personer med blondt hår og til farvet hår. Silver Blond Shampoo giver dine blonde lokker et ekstra boost. Wella er også det rigtige valg til en skånsom rensning. Wella SP Luxe Oil Keratin Protect Shampoo vasker dit hår skånsomt, og dens ingredienser giver hårpleje indefra og ud.

Andre Wella SP hårplejeprodukter

Udover shampoo tilbyder Wella SP også andre hårplejeprodukter som f.eks. balsam, hårmasker og stylingprodukter. Alle Wella-produkter er designet med kvalitet og effektivitet for øje og er velegnede til forskellige hårtyper og hårbehov. Wella SP Balance Scalp Energy Serum skaber vitalt og stærkt hår.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.