gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Schwarzkopf Voks

Det bliver nemt at skabe den perfekte frisure med Schwarzkopf Wax. Uanset om du vil skabe et glat, skinnende look eller en frisure med en pjusket stil: med Schwarzkopf Wax er du sikker på at få succes. Produktet giver et langt hold, så du kan holde dit hår i form hele dagen. Oplev Schwarzkopf Wax på Salontotal.dk og nyd dit stylede hårlook.

 

Sortering

Pr. Side
Schwarzkopf Professional
Hårtype
Udvalgte
Pris

Karakteristika for Schwarzkopf Wax

Schwarzkopf Wax er en stylingvoks, der giver tekstur og greb til håret. Den er ideel til personer med kort til mellemlangt hår, som ønsker et fleksibelt hold med en naturlig glans. Voksen er nem at påføre og fordele i håret, hvilket giver dig fuld kontrol over din styling. Uanset om du vil lave en stram skilning, opnå et pjusket og legende look eller fiksere din frisure, er voksen et alsidigt produkt, der opfylder alle disse behov.

Brug af voks

Det er meget nemt at bruge voks. Sørg først for, at dit hår er håndklædetørt. Derefter tager du en lille mængde voks i håndfladerne og gnider det lidt varmt. Påfør voksen i håret, og skab det ønskede hårlook. Du kan nemt rede produktet ud af håret eller skylle det ud med vand.

Til alle hårtyper

Schwarzkopf Wax er velegnet til både mænd og kvinder og kan bruges på alle hårtyper. Uanset om du har glat, bølget eller krøllet hår: denne voks vil hjælpe dig med at opnå din ønskede stil. Voksen er desuden nem at vaske ud med vand og efterlader ingen produktrester i håret. Det gør det praktisk og nemt at bruge Schwarzkopf Wax i hverdagen.

Om Schwarzkopf

Schwarzkopf er et velkendt brand inden for hårpleje og styling. Med en bred vifte af produkter tilbyder Schwarzkopf løsninger til forskellige hårtyper og behov. Uanset om du er på udkig efter shampoo, balsam, hårfarvning eller stylingprodukter som hårspray eller voks, har Schwarzkopf det hele.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.