gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

OSiS Curls & Waves

OSiS Curls & Waves-serien er specielt udviklet til krøllet og bølget hår, og derfor er alle produkter også Curly Girl-egnede. Produkterne giver mere definition til krøllet og bølget hår. Bruger du allerede en gel eller creme til at give dine krøller og bølger mere definition, glans og spændstighed? Køb de fineste produkter på Salontotal.dk!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris

OSiS Curls & Waves produkter

Hvilket OSiS Curls & Waves produkt er dit favorit?

  • OSiS Curls & Waves Bounty Balm giver næring og blødgør krøllet og bølget hår. Kruset hår reduceres, krøller får definition og håret får en smuk glans. Denne krøllecreme er Curly Girl proof.
  • OSiS Curls & Waves Curl Jam er velegnet til krøllet hår. Den har et let hold og sikrer, at krøllerne bliver smukt defineret. Håret forbliver blødt at røre ved og bliver ikke tynget ned. Krøllerne er spændstige, fugtet og får en smuk glans. Denne gel er krøllet pigebeskyttet.
  • OSiS Curls & Waves Tipsy Twirl er en gel med medium hold. Fluffy hår reducerer, og du får smukt definerede krøller og bølget hår. Denne gel har ikke en knasende effekt, så håret forbliver dejligt blødt at røre ved. Dette produkt er Curly Girl proof.

Produktlinjer

Udover OSiS Curls & Waves-serien, der er specielt udviklet til krøllet og bølget hår, har Schwarzkopf Professional OSiS også tilføjet flere andre produktlinjer. Er du på udkig efter et produkt, der giver dit hår mere glans, mere volumen eller bare et stærkt hold? Så prøv også de andre produktlinjer.

2ND Day: Produkterne, der genopfrisker håret mellem hårvaskene.
Smooth & Shine: Tæmmer kruset hår og giver en smuk glans.
Hold: Giver håret mere hold.
Texture: Giver håret mere struktur og hold.
Volume & Body: Får håret til at se fyldigere ud ved at give mere volumen og fylde til håret.

Emballage

OSiS Curls & Waves-produkterne er nu grønnere og renere. Emballagen har praktisk brugsinformation og en QR-kode. Hvert produkt har en unik qr-kode, og hvis du scanner den med din telefon, får du flere oplysninger om produktet, f.eks. om dets ingredienser og hvordan det virker. Hold-niveauet er også angivet på forsiden med "+". Betydningen af dette er: + let hold, ++ medium hold, +++ stærkt hold, ++++ ekstra stærkt hold. Den nye OSiS Curls & Waves produktemballage er også helt genanvendelig.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.