gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

OSiS 2ND Day

OSiS 2ND Day opfrisker håret mellem to hårvaske. Tørshampooen absorberer det fedtede lag fra håret og hovedbunden. Giv dit hår en frisk følelse og mere volumen med OSiS 2ND Day sprayen.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Kategori
Pris

Opfriskning af støv

Refresh Dust er en tørshampoo fra OSiS 2ND Day-serien. Den absorberer det fedtede lag fra hovedbunden og håret. Du får en frisk følelse og håret får mere volumen og greb. Du sprøjter den på tørt hår ca. 20 cm væk på tørt hår. Lad den sidde i et stykke tid, og massér den derefter ind. Dit hår vil føles dejligt friskt igen!

Produktlinjerne

Udover Schwarzkopf Professional OSiS 2ND Day-linjen har mærket også udviklet flere andre linjer. Er du på udkig efter et lækkert produkt, der giver dit hår glans, et volumengivende pudder eller en gel, der holder dit hår flot i form? Så prøv også produkterne fra de forskellige OSiS linjer.

Smooth & Shine: Giver håret ekstra glans og reducerer krus.
Volume & Body: Giver håret mere volumen og fylde.
Curls & Waves: Definer dine krøller og bølget hår.
Texture: Giver dit hår mere struktur og greb.
Hold: Giver dit hår ekstra hold.

Den fornyede emballage

OSiS 2ND Day har fået en ny emballage. På bagsiden af produktet finder du en QR-kode. Scan den med din telefon, og du får oplysninger om produktet. På forsiden er produktets hold-niveau angivet. Dette er angivet med "+" og betyder: + let hold, ++ medium hold, +++ stærkt hold, +++ stærkt hold, ++++ ekstra stærkt hold. OSiS 2ND Day-produkterne har intet hold-niveau, og derfor ser du ikke et udfyldt '+'. Den nye produktemballage er genanvendelig, og produkterne er både grønnere og renere.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.