gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Schwarzkopf Igora

Schwarzkopf Igora-produkterne giver dig mulighed for at skabe de smukkeste hårfarver. Der er blevet udviklet flere linjer, fra permanente til semi-permanente farvestoffer. Det brede udvalg af farver betyder, at der altid er den perfekte farve til alle. Bestil din favorit Schwarzkopf Igora på Salontotal.dk!


Farvning af hår

Vil du bruge den bedste hårfarve til dit hår? Så er Schwarzkopf Igora det, du har brug for. Denne farvestof fås i permanente og semi-permanente varianter. Schwarzkopf Igora har et bredt udvalg af forskellige farver opdelt i forskellige linjer. Vælg den linje og den farve, der passer dig bedst, så du kan skabe de smukkeste hårfarver. Schwarzkopf Igora har en god grå dækning, smuk farveintensitet og reducerer risikoen for hårbrud.

Forskellige typer af Igora Schwarzkopf Igora farvninger

  • Royal: Skab de smukkeste farveresultater med de permanente farvestoffer fra Royal-serien. Nyd langvarig farvefastholdelse.
  • Royal Absolutes: Velegnet til mere modent hår. Vil du have 100 % grå dækning? Så er Royal Absolutes-serien det, du har brug for.
  • Color10: Denne farvning kræver kun 10 minutter for et flot resultat. Du bruger Color10 til hårrødderne.
  • Royal Highlifts: Til blondt hår. Du skaber de fedeste hårfarver.
  • Royal Silverwhites: Neutraliserer din naturlige grå hårfarve.
  • Royal Fashion Lights: Til at lysne dit hår. Håret får en smuk glans.
  • Vario Blond: Brug Vario Blond til at lysne dit hår. Velegnet til blondt hår.
  • Expert Mousse: Brug de semi-permanente farver i Expert Mousse til at genopfriske din hårfarve.

Schwarzkopf Professional produkter

Udover Schwarzkopf Igora har mærket også flere andre produkter. Er du på udkig efter en god tørshampoo, farvemaske, varmebeskyttelse, skum eller et andet hårprodukt? Så er Schwarzkopf Professional det, du har brug for! Du shopper det hele på Salontotal.dk.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.