gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Schwarzkopf Essensity

Schwarzkopf Essensity er de perfekte produkter til hårfarvning. Selve mærket er kendt for at levere gode hårprodukter, der samtidig er miljøvenlige. Med Schwarzkopf Essensity kan du nemt få de smukkeste hårfarver og nuancer. Oplev Schwarzkopf Essensity-produkterne på Salontotal.dk, og få nemt opfyldt dine hårønsker.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris

Sådan virker Schwarzkopf Essensity

Schwarzkopf Professional Essensity permanent hårfarve tilbyder skinnende farver af naturlig oprindelse. Disse har op til 100% dækning på hvidt hår og op til 4 niveauer af lysning. Desuden stabiliseres hårets struktur under farveprocessen, hvilket resulterer i et sundt udseende farveresultat. Desuden beskytter den håret mod miljøpåvirkninger, så farven holder længe og får en naturlig glans.

Naturlige ingredienser

En af de vigtigste egenskaber ved Schwarzkopf Professional Essensity er brugen af naturlige ingredienser. Formlerne er beriget med økologiske essenser og planteekstrakter, der giver håret en blid og naturlig pleje. Desuden giver æteriske olier som arganolie og avocadoolie næring og beskyttelse. Desuden har planter som rosmarin og kamille en beroligende effekt på hovedbunden.

Forskellige farver og nuancer

Schwarzkopf Essensity-serien har forskellige typer af farver og nuancer. Hårfarven fås fra blonde til brune farver og har flere farvenuancer. Hos Salontopper fører vi både farverne og Essensity Oil Developer.

Om Schwarzkopf

Schwarzkopf er et velkendt hårplejemærke. Det har en bred vifte af produkter, herunder shampoo, balsam, hårfarver og stylingprodukter. Schwarzkopf er kendt for sin kvalitet og innovation og er elsket af frisører og forbrugere over hele verden. Mærket har en lang historie med ekspertise og fortsætter med konstant at udvikle nye produkter for at imødekomme hårets forskellige behov. Med Schwarzkopf kan folk pleje, style og farve deres hår på en professionel og pålidelig måde.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.