gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Reuzel Shampoo

De, der kender Reuzel, kender dens hårde karakter og især dens stylingprodukter, men der findes også Reuzel Shampoo! Disse har samme udseende og følelse og er perfekte til en barber i butikken, såvel som derhjemme. Der er forskellige varianter, så de passer til forskellige typer mænd og grooming rutiner. Vasker du dit hår dagligt eller bare så lidt som muligt find ud af hvilken Reuzel Shampoo der passer til dig herunder.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Pris

Varianter af Reuzel shampoo

Der findes forskellige varianter af Reuzel shampoo, som virkelig er skræddersyet til den måde, du griber din personlige pleje an på. Er du en mand, der vasker sit hår dagligt, så det ser perfekt ud bagefter, går du efter bekvemmelighed med en 3-i-1 eller bruger du tungere stylingprodukter, der kræver grundig rensning? Reuzel har dækket dig! Der findes en passende variant af Reuzel shampoo til hver af disse typer mænd.

Reuzel Daily Shampoo

Som navnet antyder, er Reuzel Daily Shampoo velegnet til daglig brug. Det skyldes, at shampooen renser skånsomt og dermed ikke udtørrer hår og hovedbund under vask. Derudover er shampooen også beriget med mynte for at pleje hovedbunden under vask. Den er velegnet til alle hårtyper, og udover denne blide rensning har dit hår brug for en balsam for ekstra pleje.

Reuzel 3-i-1 shampoo

Ingen grund til alle de forskellige flasker i dit brusebad eller nemme at tage med i fitnesscenteret eller på rejsen. Reuzel 3-in-1 Shampoo er en shampoo, balsam og kropsvask i én. Den renser naturligt dit hår og din hud og giver samtidig en let fugtgivende effekt. Ikke for svært.

Reuzel Scrub Shampoo

Bruger du stædige stylingprodukter? Bliver dit hår virkelig beskidt? Eller vasker du dit hår sjældnere? Så er Reuzel Scrub Shampoo en ideel shampoo til dig! Shampooen giver en grundig rensning takket være dens grove partikler. Dette gør det muligt for dig at vaske snavs og ophobninger fra stylingprodukter grundigt ud af dit hår og din hovedbund.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.