gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Refectocil øjenbrynsfarve

Refectocil øjenbrynsfarve er et velkendt mærke til både farvning af øjenbryn og vipper. Farven er perfekt til at give øjenbryn og øjenvipper en mere intens farve, præcis som du ønsker det. Refectocil øjenbrynsfarve giver også hårene et fyldigere look. Refectocil Eyebrow Paint bruges i forskellige skønhedssaloner og er også ideel til hjemmebrug. Oplev øjenbryns- og vippefarvning på Salontotal.dk og nyd det smukke udseende af hårene.

 

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Pris

Brug af Refectocil øjenbrynsfarve

Før du begynder at påføre Refectocil øjenbrynsfarve, er det vigtigt at vælge den rigtige farve. Du kan basere dit valg på din egen hårfarve og den naturlige farve på dine øjenbryn. Derudover er det klogt at teste farvestoffet for en allergisk reaktion. Du kan f.eks. påføre en lille mængde på indersiden af din albue. Hvis du ikke har nogen irritation inden for 24 timer, kan du bruge farven uden problemer. Forbered malingen som angivet på emballagen, og rengør dine øjenbryn. Påfør derefter malingen, og lad den sidde på i 5-10 minutter. Fjern malingen med en fugtig vatrondel indefra og ud.

Sådan virker Refectocil

Refectocil indeholder et farvestof, der reagerer med proteinerne i øjenbryns- og øjenvippehårene. Dette skaber en semi-permanent farve, der holder i ca. 4 til 6 uger. Farvestoffet trænger dybt ind i hårstrået og giver en mere intens farve til hårene. Resultatet er, at øjenbrynene og øjenvipperne og ser fyldigere, smukkere og farvet længere ud.

 

Fordele ved Refectocil øjenbrynsfarve

Refectocil giver intens farve til øjenbryn og øjenvipper. Derudover har du langtidsresultater med produktet: det holder i mellem 4-6 uger. Desuden er øjenbryns- og vippefarven nem og sikker at bruge. Den forårsager nemlig ikke irritation i hjemmet eller øjnene.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.