gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Redken Heat Protection

Varme er en god måde at style dit hår på, f.eks. med en hårtørrer eller et glattejern. Redken Heat Protection med 3 produkter hjælper med at beskytte dit hår mod varmeskader. Disse kan genkendes på den lyserøde emballage og sikrer, at du kan style dit hår med varme uden bekymringer!

Sortering

Pr. Side
Redken
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Pris

Redken Heat Styling Family

Styling af dit hår med varme får modellen til at blive "fastgjort" i håret. Det påvirker den måde, dit hår er forbundet på, men som følge heraf kan det også forårsage skader. Heldigvis findes Redken Heat Styling Family med flere produkter til at beskytte dit hår, mens du føntørrer og styler med krølle- eller glattejern. De tre stylingprodukter, der har til formål at beskytte håret og få mest muligt ud af din stylingrutine, er Redkens 3 pink heat protections.

Redken Thermal Spray

Går du jævnligt igennem dit hår med glattejern eller krøllejern? Så er Redken Thermal Spray et must! Denne varmebeskyttelse sørger for, at dit hår er beskyttet op til 230°C og beskytter det mod skader. Sprayen forhindrer også dit hår i at kruse og giver det en smuk glans!

Redken Big Blowout

Denne unikke blowout-gel påføres håret inden føntørring. Gelen smelter derefter ind i dit hår på grund af varmen fra hårtørreren. På den måde sikrer Redken Big Blowout, at dit hår er beskyttet mod varmen fra hårtørreren, samtidig med at det tilføjer volumen og tekstur. Den er velegnet til glat og krøllet hår og gør ikke dit hår stift, men bevarer dets naturlige spændstighed og blødhed.

Redken Quick Blowout

Har du ikke længere lyst til at stå og føntørre så længe? Forkort føntørringstiden med Redken Quick Blowout. Denne lette varmebeskytter giver dit hår beskyttelse under føntørring og sikrer et glattere slutresultat uden at tynge håret ned.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.