gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Redken Shampoo

Redken Shampoo er et af de fine produkter fra Redkens hårplejeserie. Uanset om du er på udkig efter en shampoo til at bekæmpe tørt hår, pleje farvet hår eller få mere volumen, er Redken Shampoo løsningen. Mærkets shampooer passer til flere forskellige hårtyper og skaber de smukkeste skinnende lokker. Oplev Redken shampoo på Salontotal.dk og nyd dit friske hår.

 

Sortering

Pr. Side
Redken
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Typer af Redken Shampoo

Redken tilbyder forskellige typer shampoo, der hver især opfylder sit eget hårønske. Med Redken All Soft shampoo kan du f.eks. sikre dig smidigt og blødere hår. Hvis du har skadet hår, er Redken Extreme Shampoo en god løsning. Denne shampoo reparerer skadet hår udover at rense det. For et skinnende løft og mere fylde i håret er Redken Volume Injection Shampoo perfekt. Udover shampooerne har Redken også mange balsam i sortimentet. Der findes således en matchende balsam til hver shampoo for at hjælpe med at opfylde dit hårs behov.

Specifikke hårbehov

Redken shampooer er designet til at opfylde specifikke hårbehov. Pr. shampoontype kan du opfylde dit hårønske. De ingredienser, som shampooen indeholder, plejer og beskytter dit hår. Shampooerne indeholder proteiner, ceramider, olier og aminosyrer. Mærkets shampooer er blide nok til at kunne bruges dagligt og har en mild rensende virkning, der ikke udtørrer dit hår. Desuden er shampooerne velegnede til personer med følsom hovedbund.

Sådan bruger du Redken shampoo

Redken shampoo kan bruges i vådt hår. Før du åbner produktet, skal du ryste flasken godt. Derefter kan du anvende en lille mængde og massere det ind, så produktet begynder at skumme godt. Til sidst skylles produktet ud. For at opnå den bedste effekt kan du bruge den matchende balsam. Når du har brugt shampooen, vil dit hår være skinnende, stærkt og have mere beskyttelse mod ydre faktorer.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.