gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Redken Molding Paste

Redken Molding Paste er et praktisk stylingprodukt, der gør det nemt at style dit hår og skabe det look, du ønsker. Uanset om du er på udkig efter en glat, struktureret stil eller ønsker et mere pjusket, naturligt look, tilbyder Redken Molding Paste den fleksibilitet og kontrol, du har brug for. Oplev Redken Molding Paste hos Salontopper.

Sortering

Pr. Side
Redken
Hårtype
Udvalgte
Pris

Fordele ved Redken Molding Paste

En af de store fordele ved Redken Molding Paste er konsistensen og den grad af kontrol, den giver. Produktet har en let, cremet konsistens, der nemt kan fordeles i håret. Det giver dig mulighed for ubesværet at forme dit hår og give det den ønskede form. Uanset om du har kort, langt, glat eller krøllet hår, kan denne molding paste bruges til forskellige frisurer og længder.

Ekstra pleje

Udover at skabe forskellige frisurer har Redken Molding Paste også plejende egenskaber. Den indeholder nærende ingredienser, der fugter håret og beskytter det mod skadelige ydre påvirkninger. Det holder dit hår sundt og fugtigt, selv efter styling.

Brug af produktet

Det er enkelt at bruge Redken Molding Paste. Tag en lille mængde af pastaen, og fordel den jævnt i håndfladerne. Påfør det derefter i tørt hår, og style som ønsket. Du kan anvende produktet på bestemte dele af håret for at skabe mere definition eller fordele det jævnt i hele håret for en mere overordnet styling. Produktet sikrer, at dit hår bliver på plads hele dagen.

Om Redken

Redken er et velkendt mærke med en omfattende kollektion af produkter. Uanset om du er på udkig efter shampoo og balsam eller stylingprodukter, finder du løsningen med Redken i sortimentet. Brandet er kendt for at have de rigtige ingredienser. Redken er det oplagte valg for folk, der gerne vil have sundt, strålende og smukt hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.