gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Redken Finishing Spray

Hvad fuldender dit look mere end at vide, at det vil holde hele dagen? Med en Redken Finishing Spray kan du sikre dig, at dit stylede hår forbliver i perfekt form, og du kan nyde dagen! Formlerne i Redken hårspray er populære hos mange og nu i et nyt look. Med mørk emballage på stylingen kan du se, at det er hårspray, og du kan derfor nemt finde din hårspray!

Sortering

Pr. Side
Redken
Hårtype
Udvalgte
Pris

Redken hårsprays familie

Redken Styling's fornyede emballage får også den nye Redken Hairsprays Family til at skinne. Disse 5 hårsprays er velegnede til forskellige formål og har forskellige holdningsniveauer, så de passer perfekt til din frisure. Du ønsker selvfølgelig maksimalt hold, men ikke alle looks kræver også glans, og til nogle looks ønsker du at bevare den naturlige fleksibilitet. Vi lister dem fra den mindst stærke til den stærkeste hårspray.

Redken Haarlak

Hurtigtørrende hårspray

En smuk glans, hurtigt hold og hurtigtørrende formel - hvad mere kan du ønske dig? Quick dry hairsprayens fiksering er ikke så stærk som de andre hårspray'er, men dermed bevarer den også mere fleksibilitet for et mere naturligt look.

Anti-frizz hårspray

Denne hårspray er primært rettet mod at bekæmpe krus og flyvende hårtab. Formlen indeholder ingen aerosol, så den påføres håret som en forstøverspray. Dermed giver sprayen en let glans.

Hårspray med stærkt hold

Strong Hold Hairspray giver, som navnet antyder, stærkt hold, men har flere fordele ved siden af. Den virker i op til 24 timer og er modstandsdygtig over for let fugt. Det sikrer, at dit hår holder sig i form og frizz-fri!

Control Hairspray

Har du brug for et højt hold for at få kontrol over dit hår? Så er Control Hairspray det, du leder efter! Denne finishing spray har et højt hold med beskyttelse mod fugt og tørrer hurtigt. Den efterlader ingen rester eller flager, så du får en virkelig fejlfri finish.

Max Hold Hairspray

Du finder det stærkeste hold i Redkens Max Hold Hairspray. Det giver langvarigt hold og kontrol uden at give en knasende effekt. Hårsprayen har en superfin, hurtigtørrende formel, der også holder hele dagen!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.