gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Redken Curvaceous

Krøller findes i alle former og størrelser. De er smukke, men kræver en masse pleje! Når krøllerne ikke bliver plejet ordentligt, vil de begynde at kruse og/eller tørre ud. Redken Curvaceaous-serien bringer det bedste frem i alle krøller! Fordi produkterne er lette, tynger de ikke krøllerne ned og holder dem smukt spændstige. Produkterne giver optimal spændstighed, definition og glans! Det bliver nemmere at passe på din smukke flok krøller med produkterne fra Redken Curvaceous-serien.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Kategori
Pris

Redken Curvaceous produkter

For at fjerne kruset hår helt, anbefaler vi at bruge Redken Curvaceous Ringlet. Denne fine lotion bekæmper krus og definerer dine krøller. Dens plejende elementer giver en dyb fugtgivende virkning. Curvaceous Curl Refiner er en primer, der kan give dine krøller mere definition og hydrering. Dine krøller vil således være endnu bedre beskyttet mod udtørring, og krus vil blive reduceret. Rock dine krøller og vælg Redkens Curvaceaous-produkter!

Udskiftning af Redken Curvaceous-serien

Flere produkter er allerede forsvundet fra sortimentet, så alle ventede på afløseren af Redken Curvaceous-linjen. Med ankomsten af Redken All Soft Mega Curls-produkterne er der igen en passende krølleshampoo og balsam fra Redden. Den har den samme stærke fugtgivende effekt og bekæmper krus! En værdig efterfølger til Start med en god base med Redken Curvaceous High Foam Shampoo og Redken Curvaceous Conditioner.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.