gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Redken Brews

Redken Brew plejeprodukterne er velegnede til mænd, der ønsker at forenkle og strømline deres daglige rutine. Redken Brew er egnet til alle hårtyper, hvilket gør det nemt at finde det bedste produktmatch. Redken brews serie omfatter en shampoo, balsam og skægplejeprodukter. Udforsk sortimentet hos Salontopper og nyd godt af velstylet herrehår.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Hvordan bruger du Redken brew?

Bruger du mange stylingprodukter og kan du lide at kunne vaske dem ud af dit hår sidst på dagen? Så vælg Extra Clean shampoo. Denne shampoo renser intensivt dit hår, så selv bivoksbaserede stylingprodukter fjernes. Shampooen er også ideel, hvis du lider af fedtet hår. Efter brug af shampooen vil både din hovedbund og dit hår være dejligt rent igen. Udover fine shampooer findes der også en stylingkollektion fra mærket. Disse produkter er klassikere med et friskt look. Vælg for eksempel Brews Thickening Pomade, så ingen frisure er umulig. Har du fugtigt eller måske tørt hår? Så er Brews Extra Clean Gel virkelig noget for dig. Gelen har mild kontrol og vil ikke flage eller klistre!

Fordele ved Redken brew

En af de største fordele ved Redken Brew er, at produkterne renser håret og fugter det på samme tid. Redken Brews shampoo er også designet til dette formål. Mærkets balsam sørger for at rede håret ud og blødgøre det, så det bliver lettere at style og ser sundere ud. Desuden indeholder produktlinjen mange stylingprodukter, der er specielt designet til at skabe forskellige typer frisurer, lige fra et elegant og struktureret look til et mere afslappet og naturligt look. Stylingprodukterne er nemme at anvende, så mænd kan opnå den ønskede frisure på ingen tid.

Særlige skægprodukter

Ud over sit hårplejesortiment har Redken Brew en serie produkter til pleje af skæg. De tilbyder blandt andet skægolie og skægbalsam. Disse produkter hjælper med at blødgøre og fugte dit skæg, så det ser sundere ud. Desuden tager disse produkter sig af huden under skægget. Således mindsker de kløe og irritation.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.