gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Redken All Soft

Har du tørt, kedeligt eller kruset hår? Så har du brug for hjælp fra Redken All Soft. Disse produkter giver fugt. Redken All Soft-produktlinjen omfatter shampoo, balsam, hårmasker og hårolier. Disse produkter hjælper alle med at gøre håret blødt, skinnende og sundt. De nærende ingredienser gør Redken All Soft til et godt valg til pleje af dit hår. Udforsk produktlinjen på Salontotal.dk og nyd dit plejede og strålende hår.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Gave-type
Kategori
Pris

Redken All Soft til tørt hår

Redken All Soft er løsningen til tørt hår. Denne omfattende plejeserie med forskellige produkter er beriget med arganolie for at reparere skørt og kedeligt hår. Så du kan skabe en hårrutine, der passer til behovene i dit tørre hår og genoprette smidighed og glans. Det starter naturligvis med en god basis af shampoo og conditioner fra Redken All Soft. For yderligere hårpleje har du et bredt udvalg; en nærende haarmasker, en fugtgivende leave-in eller en plejende haarolie. Disse produkter vil få dit hår til at skinne igen. Alle produkterne supplerer perfekt Redken All Soft shampoo og balsam.

Redken All Soft Ingredienser

Redken All Soft indeholder nogle få nøgleingredienser, som sikrer de gode resultater. Blandt andet arganolie og keratin er med til at give næring til håret. Desuden er arganolie rig på antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Dette beskytter også dit hår mod varme fra forskellige faktorer, såsom glattejern eller solen. Keratin er et naturligt protein, der udglatter hårets neglebånd. Produkterne fra Redken All Soft hair-serien hjælper med at passe godt på dit hår.

Om Redken

Redken er et mærke med hårplejeprodukter, der tilbyder et bredt sortiment. Hårplejeprodukterne passer til enhver hårtype og hårfarve. Mærket fokuserer på produkter, der gør håret sundt og skinnende. Produkterne indeholder ingredienser, der giver håret styrke. Udover hårplejeprodukter tilbyder Redken også stylingprodukter. For eksempel hjælper deres hårsprays, mousser og leave-in-masker dig med at style dit hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.