gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Redken All Soft

Hvis du har tørt, kedeligt og kruset hår, har du brug for hjælp fra Redken All Soft. Dette rige hårplejeprodukt genopretter smidighed, håndterbarhed og glans i tørt hår. Redken All Softs formler er beriget med arganolie, som har stærke nærende egenskaber, der hjælper tørt og skørt hår med at komme sig.


Redken til tørt hår

All Soft er Redkens løsning til tørt hår. Denne omfattende plejeserie med forskellige produkter er beriget med arganolie for at reparere skørt og kedeligt hår. Så du kan skabe en rutine, der passer til dit tørre hårs behov og genopretter dets smidighed og glans. Det starter naturligvis med en base af en god shampoo og balsam fra All Soft. For ekstra pleje har du et bredt udvalg; nemlig en nærende hårmaske, fugtgivende leave-in eller en nærende hårolie, der får dit hår til at skinne igen. Alle tre produkter supplerer All Soft-shampooen og -balsam perfekt.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.