gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Redken Acidic Bonding Concentrate

Redken Acidic Bonding Concentrate-serien er redningen for behandlet og skadet hår. Denne serie har til formål at genoprette og genopbygge hårets naturlige base ved hjælp af nærende egenskaber og citronsyre. Citronsyren i disse produkter er tilsat for at genoprette PH-balancen i håret. Med en sund PH-balance løser du almindelige hårproblemer som tørt hår, tør hovedbund og porøst hår. Så hvis du leder efter et produkt til at styrke og reparere dit skadede hår, er Redken Acidic Bonding Concentrate fra Salontotal.dk måske lige det, du har brug for!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Redken Acidic Bonding Concentrate til skadet hår

Lider du af skadet hår på grund af en farvebehandling eller en anden frisørbehandling? Din livreddende hårpleje kan du finde i form af Redken Acidic Bonding. Denne komplette plejerutine vil give dit kemisk behandlede hår mulighed for at komme sig og se sundt ud igen. Det skyldes, at disse produkter indeholder citronsyre, der hjælper med at genoprette hårets ph-balance. Frisørbehandlingerne har forstyrret dit hårs ph-værdi, hvilket f.eks. har fået dine neglebånd til at åbne sig. Når dine hårskæl er åbne, mister håret hydrering og næring, men det vil også hurtigere vikle sig sammen og kruse. Så med Redken Acidic Bonding Concentrate kan du afhjælpe årsagen til disse problemer.

Derudover fokuserer Redken Acidic Bonding Concentrate på at bringe højkoncentreret næring ind i håret for at styrke de naturlige bindinger i håret, såsom hydrogen- og saltbroer. Disse bestemmer hårets form og elasticitet. Disse er ofte påvirket efter behandlinger som permanentning eller affarvning, så det er godt at give håret næring og genoprette disse broer.

Redken Acidic Bonding Concentrate produkter

Da denne linje fra Redken byder på nogle lækre produkter, vil vi gerne liste dem op for dig!

Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo

Redken Acidic Bonding Shampoo fokuserer på at styrke svage bindinger i håret, der er blevet beskadiget ved farvebehandlinger, fastgørende permanent eller varmestyling. Disse svage bindinger bestemmer 2/3 af hårets styrke og ved at styrke dem, bliver håret også stærkere igen. Redken Acidic Bonding Concentrate shampoo nærer bindingerne og genopretter også hårets PH-balance med citronsyre.

Redken Acidic Conditioner

Når du har brugt Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner, vil du have næret og hydreret hår. Dette sikrer mindre hårbrud og mere glans i håret. Den tilsatte citronsyre genopretter hårets ph-værdi.

Redken Acidic Leave-In Lotion

Redken Lotion er en leave-in, der synligt nærer dit skadede hår og har beskyttende egenskaber, der sikrer, at dit hår er beskyttet op til 230 grader celsius.

Redken Acidic Bonding Concentrate Pre-Treatment

Dit hår og dine hårfibre består af forbindelser, der svækkes eller endda går i stykker på grund af miljøer og kemisk behandling. Med Redken Acidic Bonding Pre-Treatment haarmasker kan du reparere og beskytte disse bindinger for at forhindre hårbrud og gøre dit hår sundere.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.