gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Olivia Garden fingerbørste

Håret fortjener også et wellness-øjeblik en gang imellem, og det er derfor, Olivia Garden Fingerbrush blev skabt. Børsterne plejer håret og giver også det perfekte sidste touch!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris

Fingerbrush af Olivia Garden

Vil du gerne have skinnende og sundt hår? Fingerbørsten hjælper med at opnå dette. Børsten spreder naturlige olier fra hovedbunden gennem håret. Dette sker takket være den blanding af børstehår, som børsten indeholder. Børsten er velegnet til alle aldre og hårtyper.

Fordelene ved Fingerbrush

Denne børste giver en smuk glans og sikrer et sundt hår. Børsterne består af en blanding af svine- og nylonhår. Produktet har en buet form og følger formen hovedbunden perfekt. Hovedet er også fleksibelt og bl.a. derfor meget brugervenligt. Det er ikke for ingenting, at disse børster er begunstiget af mange forskellige forbrugere.

De forskellige fingerbørster fra Olivia Garden

Fingerbørsten fås i forskellige størrelser og i sjove farver som Olivia Garden fingerbørste pink. Børsten fås i small, medium og large. Hvilken størrelse der passer til dit hår, afhænger af din hårtype. Har du for eksempel tyndt og kort hår? Så er den lille børste velegnet. Har du tykt og langt hår? Så skal du gå efter den store variant. Der findes også en "on the go"-variant, som du nemt kan tage med dig på rejsen eller i håndtasken.

Køb Olivia Garden fingerbørste

Kunne du tænke dig at have Olivia Garden fingerbørste i dit hjem i morgen? Så bestil hos salontopper! Bestiller du inden kl. 23:59 (søndag til torsdag aften) eller fredag inden kl. 22:00? Så bliver din bestilling leveret i morgen. Sammen med vores partner PostNL gør vi vores yderste for at overholde den leveringstid, som vi har lovet dig, hvis produktet er på lager. Hvis din ordre er på 35 € eller derover, sender vi din ordre gratis.

God fornøjelse med at shoppe hos Salontopper!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.