gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Macadamia shampoo

Macadamia Shampoo er et hårplejeprodukt fremstillet af macadamiaolie. Det er en naturlig olie, der er kendt for sine fugtgivende og nærende egenskaber. Macadamia-shampooen er nem at bruge. Derudover fås shampooen i forskellige varianter, så du kan opfylde dit hårønske. Oplev Macadamia-shampooen på Salontotal.dk og plej dit hår på din måde.

Sortering

Pr. Side
Macadamia
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Ingredienser
Pris

Typer af Macadamia Shampoo

Macadamia Shampoo tilbydes i forskellige typer. På grund af de naturlige ingredienser har alle disse shampooer forskellige formål. For eksempel er Macadamia Weightless Repair Shampoo en plejende og mildt rensende shampoo, der plejer dit hår uden at tynge det ned. Takket være shampooen kan du nyde mere volumen og fylde i dit hår. Macadamia Nourishing Repair Shampoo genopbygger og nærer dit hår, så det falmer. Så det er et ægte must-have til farvet hår.

Ingredienser Macadamia Shampoo

Mærket har fået sit navn af en grund: produkterne indeholder nemlig macadamiaolie. Denne olie er kendt for sine fugtgivende og nærende egenskaber for håret. Desuden er den rig på fedtsyrer og antioxidanter, der beskytter håret mod miljøskader.

Brug af shampooen

Macadamia-shampooen er nem at bruge. Først og fremmest skal du sørge for, at dit hår er vådt. Derefter kan du påføre en lille mængde på dine hænder og fordele den jævnt i håret. Massér den derefter forsigtigt ind i din hovedbund og arbejd den igennem til spidserne af dit hår. Skyl derefter med varmt vand og gentag om nødvendigt. For at opnå det bedste resultat skal du anvende balsam efter hårvask. Dette vil give ekstra pleje til dit hår.

Om Macadamia

Macadamia er et velkendt frisørmærke, der bruger macadamiaolie i sine produkter. Dette gør produkterne super sunde, nærende og fugtgivende for dit hår. Mærkets sortiment omfatter shampoo, balsam, leave-in masker og hårolier.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.