gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

KMS leave-in balsam

Er du på udkig efter et fugtgivende og plejende produkt? Så er en KMS leave in conditioner lige det, du har brug for. Den hjælper med at nære og reparere dit hår, så det ser sundt og glansfuldt ud. Vælg den KMS leave in conditioner, der passer bedst til dit hår!

Sortering

Pr. Side
KMS
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Pris

Sådan virker den

En leave-in-balsam fra KMS fugter, plejer og løsner håret. Der findes forskellige typer produkter, som du kan tilpasse til din hårtype. Så vælg det produkt, der passer bedst til dit hår! Du vil få smukt, blødt, skinnende og sundt hår. Men hvordan virker en KMS leave in conditioner?

  • Trin 1: Sørg for, at dit hår er rent og håndklædetørt.
  • Trin 2: Spray produktet jævnt ud over håret, eller påfør den ønskede mængde i hånden, og fordel det i håret.
  • Trin 3: Lad produktet trænge ind.
  • Trin 4: Skyl det ikke ud!

Bestsellere

Vi lister 3 af vores KMS leave in conditioners bestsellere til dig:

KMS Moist Repair leave in conditioner

Fantastisk til tørt og beskadiget hår. Dette produkt genopretter fugtbalancen og hjælper med at reparere håret. Når du har brugt denne balsam, vil du bemærke, at dit hår føles blødere og mere medgørligt. Det er et godt valg, hvis du vil fugte, pleje og løsne dit hår uden at tynge det ned.

KMS Add Volume leave in conditioner

Vil du give dit hår mere volumen? Så er Add Volume den perfekte løsning. Denne leave in giver dit hår volumen fra rødderne og skaber en fyldigere frisure. Det er et letvægtsprodukt, som ikke tynger håret ned, så det efterlades voluminøst og levende hele dagen.

KMS Tame Frizz leave-in balsam

Lider du af kruset eller uglet hår? Så er Tame Frizz det, du har brug for. Den forbedrer hårets redbarhed og reducerer krus under føntørring. Den hjælper også med at definere krøller og give dem en smuk glans.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.