gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

KMS Tilføj volumen

Kunne du bruge lidt volumen i dit hår? KMS AddVolume-produkter giver dit hår mere volumen og forbedrer dets tekstur og udseende, så det ser fyldigt og voluminøst ud. Alt det, du ønsker, selvfølgelig! Salontopper er det perfekte sted at købe produkter til dem, der ønsker at tilføje volumen til deres hår. Uanset om du er på udkig efter et produkt til daglig brug eller en specifik behandling, der giver volumen, har Salontopper et bredt udvalg af KMS AddVolume-produkter, der opfylder alle dine hårbehov. Desuden tilbyder vi god værdi for pengene og fremragende kundeservice, så du kan købe KMS AddVolume produkter med tillid og nyde et voluminøst hår uden bekymringer.


Livligt hår med KMS Add Volume

KMS Add Volume-produkterne gør håret mere livligt og giver det mere bevægelse, så håret ser friskere og sundere ud. Produkterne beskytter desuden mod skader og styrker håret, så det ser sundere ud. Produkterne er nemme at bruge og giver hurtige resultater, så dit hår ser fyldigt og voluminøst ud på ingen tid. KMS AddVolume-produkterne er velegnede til alle hårtyper og giver volumen uden at skade eller tynge håret. Lyder godt, ikke?

Her er hvorfor du ønsker volumen

Med KMS Add Volume sikrer du mere volumen i håret, hvilket giver så mange fordele! Vi er glade for at liste dem for dig!

  • Volumen i håret med KMS Add Volume gør håret tykkere og mere voluminøst, hvilket gør det flottere og smukkere.
  • Volumen i håret gør også håret mere levende, hvilket får det til at se friskere og sundere ud.
  • Volumen i håret forbedrer hårets tekstur og udseende, så det ser fyldigt og voluminøst ud.
  • Volumen i håret styrker også håret, hvilket får det til at se sundere og mere modstandsdygtigt over for skader.
  • Volumen i håret med KMS Add Volume giver også håret mere bevægelse og bevægelsesfrihed, hvilket får håret til at se mere legesygt og levende ud.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.