gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Volumifique

Giv dit hår et nyt boost med Kérastase Volumifique! Fordi en smuk flok krøller eller en legende bølge i håret er drømmen for mange kvinder med fint hår. Kan du ikke finde nogen produkter, der giver dit hår mere volumen, og er det en kamp hver morgen at komme ud af døren til tiden, fordi du ikke kan få dit hår i form? Så skal du vælge Kérastase Volumifique-serien. Produkterne giver dit hår volumen og lethed. Har du været fan i årevis, eller prøver du det for første gang? Lad Salontopper vide din erfaring med Volumifique-serien!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Kategori
Pris

Sådan virker Volumifique

Kérastase Volumifique-serien fungerer på følgende måde. Dine hårrødder bliver løftet og hårets struktur bliver redefineret! Dette gør det lettere at style dit hår. Denne serie er specielt udviklet til at give fint og tyndt hår volumen og fylde uden at tynge det ned. Produkterne i Kérastase Volumique-serien er beriget med aktive ingredienser og er testet for effektivitet og sikkerhed. Uanset om du er på udkig efter en løsning til at øge volumen i dit hår eller blot søger en styrkende pleje, tilbyder Kérastase Volumique en række produkter til at opfylde alle dine hårbehov. Få dit hår til at føle sig fyldigt og fuld af energi igen med produkter fra Kérastase Volumique-serien.

Boost dit hår

Har du et specifikt ønske for dit livløse hår? Volumifique-serien har sikkert noget til det! Har du for eksempel ofte problemer, når du leder efter en god balsam, fordi dit hår har brug for pleje, men en tyk balsam vil tynge dit hår endnu mere ned? Kérastase Volumifique Gelee Volume tilbyder en løsning til dit hår. Fordi denne balsam indeholder et Fibrexpans Complex, der gør dit hår spændstigt og giver det mere volumen! Dit hår bliver blødgjort uden at tynge det ned.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.