gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Heat Protection

Kérastase Heat Protection er en revolutionerende serie af produkter, der er specielt udviklet til at beskytte dit hår mod skader forårsaget af varmebehandlinger, såsom føntørring og varmestyling. Kérastase Heat Protection-produkterne er beriget med innovative formler og ingredienser, der hjælper med at beskytte håret mod de ødelæggende virkninger af varme, samtidig med at de forbedrer glans og styrke. På trods af at varmebeskyttelsesprodukter aldrig helt kan forhindre skader, kan produktlinjer som Kérastase Heat Protection hjælpe enormt! Så opdag selv fordelene hos Salontopper nu!

Sortering

Pr. Side
Kérastase
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med hår
Pris

Sundere hår med Kérastase Heat Protection

Det er vigtigt at beskytte dit hår mod varmekilder som f.eks. hårtørrer, glattejern og krøllejern, fordi varme skader håret. Varme gør håret mere tørt, skader elasticiteten og kan endda føre til hårbrud. Desuden mister håret sin naturlige glans og vitalitet. Ved at bruge varmebeskyttelsesprodukter som Kérastase Heat Protection kan man gøre dette lidt mindre skadeligt. En af hovedbestanddelene i Kérastase Heat Protection-produkterne er termobeskyttende polymer, som danner en barriere mellem håret og varmekilder. Dette sikrer, at håret er beskyttet mod varmeskader, hvilket gør, at det ser sundere ud og holder længere.

Alle hårtyper

Produkterne i Kérastase Heat Protection-serien fås i forskellige varianter, herunder sprays, cremer og olier, så der er en passende løsning til enhver hårtype og ethvert stylingbehov. Desuden er produkterne nemme at bruge og giver ikke ekstra vægt eller fedtethed til håret. Du kan nemt angive i vores filtermenu, hvilken hårtype du ønsker et produkt fra Kérastase Heat Protection-kollektionen til. På den måde beskytter du dit hår og går derfra og ser strålende ud igen!

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.