gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Specifique

Kérastase Specifique er en serie af professionelle hårplejeprodukter fra Kérastase-brandet, der er kendt for sine innovative og effektive hårplejeløsninger. Denne serie er specielt udviklet til at løse hårproblemer som hårtab, fedtet hovedbund og skæl. Produkterne i Kérastase Specifique-serien er beriget med aktive ingredienser og er testet for effektivitet og sikkerhed. Uanset om du leder efter en løsning på et specifikt hårproblem eller blot søger en styrkende pleje, tilbyder Kérastase Specifique en række produkter til at opfylde alle dine hårbehov.


Pleje af irriteret hovedbund med Kérastase Specifique

Desværre er klager som en øm eller følsom hovedbund almindelige. Dette forårsager meget ubehag og kan være meget distraherende i løbet af dagen. Men hvad er årsagen til en følsom hovedbund? En af de vigtigste årsager er at bruge for aggressive shampooer. Disse produkter kan skade din hovedbunds syrekappe (det er det lag, der beskytter din hud), hvilket gør din hovedbund mere udsat for tørhed, irritation og andre ubehageligheder. Desuden kommer følsom hovedbund ofte af behandling af hudproblemer som psoriasis eller dermatitis. Disse er dog ikke de eneste årsager! Faktorer som vejrforhold, stress, medicin, fødevareallergier eller hormonelle ændringer betragtes også som årsager til følsom hovedbund. Kérastase Specifique-serien er specielt udviklet til at give dig en hånd med dette.

Specifikke produkter

Kérastase Specifique-serien består af flere produkter til at hjælpe specifikke hårlidelser. Ønsker du for eksempel at berolige din irriterede og følsomme hovedbund? Så er Kérastase Specifique Dermo Calm løsningen. Denne shampoo renser blidt og beroliger huden. Leder du efter en løsning på hårtab? Så skal du vælge Kérastase Specifique Cure Aminexil. Denne hårkur indeholder Aminexil, som modvirker hærdning af kollagen. Kollagen kvæler håret, og desuden ældes hårsækkene af kollagen. Denne kur genopretter smidigheden og kvaliteten af din hovedbund! Pas godt på dig selv med de plejende produkter fra denne serie.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.