gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Soleil

Om sommeren er det ikke kun vigtigt at beskytte din hud mod solen, men også dit hår har brug for solbeskyttelse. Kérastase Soleil-serien reagerer på dette med forskellige produkter. Mærket har både hårpleje til efter en dag i solen, men også beskyttelse til mens du solbader!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris

Kérastase Soleil hårpleje

Om foråret og sommeren kan du naturligvis nyde solen igen! I dag ved vi imidlertid, at solbadning ikke kun er sjovt, og at for meget UV-stråling er skadeligt for huden. Det er ikke kun din hud, der er udsat for solen, men også dit hår påvirkes negativt af solen. Faktisk kan UV-stråler og varme tørre dit hår ud, men ikke kun det. Når det kombineres med havvand eller klor, påvirkes dit hår endnu mere. Derfor hjælper Kérastase Soleil hårpleje med at pleje og beskytte dit hår i sol, hav og pool!

Solbeskyttelse til dit hår

Forebyggelse er bedre end helbredelse, og solbeskyttelse af dit hår er også bedre end blot en god pleje bagefter. Kérastase Soleil har derfor to beskyttende produkter, som du bruger før du tager solbad. For det første er der Soleil Creme UV Sublime leave-in, der fugter håret og beskytter det mod solens påvirkninger i 24 timer. Soleil Huile Sirene er en strandspray, der giver dit hår struktur, som om du lige er kommet fra stranden uden at udtørre det! Derudover giver den også UV-beskyttelse!

Pleje af dit hår efter solbadning

Ud over god beskyttelse er det en god måde at holde dit hår smukt og sundt på, hvis du plejer dit hår efter solbadning. Start din vaskerutine med den milde Bain Apres-Soleil. Det fjerner skånsomt, men effektivt klor, salt og sand fra dit hår. Det tilsatte kokosnøddevand og E-vitamin hjælper dit hår med at komme sig, efterfulgt af Soleil Masque Apres-Soleil. Med en mælkeagtig gelformel sikrer denne maske, at dit hår er næret og hydreret. Takket være dens konsistens absorberes den let i håret og tynger det ikke ned. Herefter er dit hår velplejet efter en dag i solen, ved poolen eller på stranden. Det er selvfølgelig bedst at beskytte og pleje dit hår med en kombination af Kérastase Soleil solprodukterne!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.