gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Shampoo

Enhver hårrutine starter selvfølgelig med en god rensning, og hvad er bedre end Kérastase Shampoo. Den er mere end bare en god rensning og giver også god pleje til håret. Så for at få en god base i din plejerutine, skal du bruge Kérastase Shampoo.

Sortering

Pr. Side
Kérastase
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med hår
Ingrediënten
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Kérastase shampoo

For luksuriøs hårpleje kan du bruge en shampoo fra Kérastase. Disse shampooer kaldes Bain af mærket efter det franske ord for bad. Så lad dit hår bade i luksus med en shampoo fra Kérastase. Mærket er blevet stort med professionelle hårprodukter, som du nu også kan bruge derhjemme i brusebadet. Kérastase har mange forskellige shampooer til forskellige hårproblemer vi forklarer dem for dig nedenfor.

Kérastase shampoo til farvet hår

Til farvet hår kan du finde forskellige shampooer i Chroma Absolu serien. Denne linje er ikke kun farvesikker, men indeholder også ingredienser, der sikrer længere farvebevarelse og smuk glans. Denne Kérastase shampoo til farvet hår findes i to varianter til tyndt og tykt hår.

Kérastase Shampoo blond

I Blond Absolu-serien finder du to Kérastase shampooer til blondt hår. Bain Lumière-shampooen er velegnet til daglig brug. Hvis dit hår er mere skadet, kan du bruge Cicaextreme-shampooen til at pleje dit blonde hår, mens du vasker det.

Kérastase Shampoo sølv

Der findes én silver shampoo fra Kérastase, og det er Blond Absolu Bain Ultra-Violet. Den indeholder stærke violette pigmenter, der befrier din hårfarve for gule toner og holder den kølig. Den bedste Kérastase Shampoo til sølvblondt hår.

Kérastase Shampoo krøller

Alle, der har krøller, ved, at ordentlig pleje er meget vigtig for dit hår. Krøllemanifestet indeholder Kérastase Shampoo til krøller, der kraftigt fugter håret under vask.

Kérastase Shampoo til fedtet hår

Til at bekæmpe fedtet hår findes der flere shampooer fra Kérastase. Disse findes i Specfique- og Symbiose-linjerne og fokuserer på at pleje hovedbunden for at genoprette den naturlige balance her og reducere talgproduktionen.

Kérastase Shampoo tørt hår

For at rense tørt hår uden at udtørre det yderligere, har du brug for en god shampoo. Kérastases Nutritive-serie indeholder shampooer til tørt hår, der hjælper med at genoprette fugtbalancen og fastholde fugten.

Køb Kérastase Shampoo

Hvis du er klar til luksuriøs pleje af dit hår, skal du starte med en god shampoo. På Salontotal.dk kan du købe din yndlingsshampoo fra Kérastase. Vi har også Kérastase startpakker til en komplet plejerutine. Hvis du bestiller fra søndag til fredag inden kl. 22.00 om aftenen, kan du have din shampoo hjemme hos dig allerede næste dag! Vi tilbyder også gratis forsendelse ved bestillinger fra €35. Hvis du vil have flere oplysninger om bestilling hos Salontopper, kan du kontakte vores kundeservice.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.