gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Resistance

Lider du af ødelagt, skørt hår? Så brug Kérastase Résistance-produkterne, og dit hår vil blive styrket indefra. Den silkebløde formel indeholder aminosyrer og ceramider, der forbedrer hårets elasticitet fra rod til spids. Med de forskellige Kérastase Résistance-produkter kan du pleje og reparere dit skadede hår fra rod til spids!


Resistance Kérastase til skadet hår

Kérastase's linjer er alle fokuseret på en hårtype eller et hårproblem. Resistance er Kérastases svar til skadet hår. Denne linje indeholder produkter, der har til formål at reparere skadet hår og forebygge yderligere skader. Kérastase Resistance består af tre underlinjer; Force Architecte, Extentioniste og Therapiste. Resistance Extentioniste. Force Architecte danner grundlaget for en sund reparation. Hvis du har et ønske om at få dit hår til at vokse længe, men lider af skader, så har du brug for Resistance Extentioniste. Aminosyrerne og ceramiderne gør dit hår mere modstandsdygtigt over for brud samt får dit hår til at skinne ved at skabe en skinnende overflade. Serien er velegnet til svage hårtyper.

Stærkt skadet hår har brug for en ekstra stærk reparation med Resistance Therapiste! Disse produkter indeholder ekstra plejende ingredienser, der reparerer og beskytter håret, og som også forhindrer yderligere skader på håret. Så med disse 3 underlinjer kan du pleje dit skadede hår på den bedst mulige måde!

Kérastase Resistance Shampoo

Rens dit hår f.eks. med Kérastase Resistance Shampoo Bain Extentioniste for at holde dine lokker friske, stærke og rene. Shampooen fjerner snavs, overskydende olie fra hovedbunden og andre urenheder. For at få følsomt hår langt, skal du fremme hårvæksten, passe godt på håret i længderne og beskytte mod hårbrud og spaltede spidser. Denne shampoo hjælper med at rense og stimulere hovedbunden for sund vækst.

Kérastase Resistance Conditioner

Derefter skal du pleje dine rene lokker med Kérastase Resistance Soin Premier Therapiste-balsam for at skabe et nærende lag omkring din hårsæk. Leder du efter lidt ekstra pleje? Så påfør Kérastase Resistance Masque Force Architecte i længderne og spidserne af dit hår, og lad masken sidde i fem minutter. Skørt hår vil være en saga blot fortid!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.