gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kérastase Nutritive

Lider du ofte af tørt hår? Og bliver dit hår hurtigt tørt, så snart du plejer det lidt mindre, eller når du har krøllet eller glattet det? Vælg derefter de plejende produkter fra Kérastase Nutritive-serien. Produkterne giver nærende pleje ved at fokusere på hårets kerne. Ved at bruge Kérastase Nutritive giver du dit hår pleje og næring. Dit hår vil være lettere at rede igennem og føles meget blødere.


Kérastase til tørt hår

Et almindeligt problem er naturligt tørt og skørt hår. Skiftende vejr, for mange behandlinger eller forkert brug af stylingredskaber kan udtørre og beskadige dit hår. Nutritive er Kérastase's løsning til tørt hår. Det sikrer, at dit skøre, kedelige, kedelige og tørre hår får den næring, det har brug for. Kérastase Nutritive har en bred vifte af fantastiske produkter, der støtter håret på forskellige måder. Så du vil aldrig mere have tørt hår med Kérastase Nutritive-serien.

Kérastase Nutritive produkter

Der er ikke mindre end 11 Kérastase Nutritive-produkter, hvilket gør det til en af mærkets mest omfattende linjer. Der findes f.eks. forskellige shampooer til forskellige problemer med tørt hår, og den ekstra pleje er specificeret ud fra hårtypen, f.eks. hårmasker til tykt og tyndt hår.

Nutritive 8H Magic Night Serum

Et af vores yndlingsprodukter er Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum. Påfør denne serum før du går i seng, og dit hår vil blive vidunderligt næret natten over, så det bliver genoprettet og sundt igen. Serummet minder om en natcreme både i virkning og effekt. Så dit hår vil føles silkeblødt næste dag!

Beskyttelse ved varmestyling

Nutritive Nectar Themique giver beskyttelse ved varmestyling. Hvis du lider af tørt hår, er varmestyling stadig et følsomt emne og kan forårsage yderligere udtørring. Med Nutritive Nectar Thermique kan du stadig varmestyle tørt hår med mindre risiko for skader. Desuden gør cremen dit hår blødere og nemmere at style. Og som prikken over i'et, selvfølgelig, smukt skinnende hår!

Ekstremt tørt hår

Nutritive er allerede rettet mod tørt hår, men Magistral-produkterne har et ekstra fokus på ekstremt tørt hår. Disse 3 produkter er ekstra rigeligt fyldt med antioxidanter og derfor intenst nærende. Magistral-produkterne fås som shampoo, maske og leave-in creme. Du kan bruge dem, når du lider af ekstremt tørt hår og ønsker at give det et ekstra boost. Så dit hår får sit sunde udseende tilbage.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.